Region

Svet

Region

Serija Sila večeras: Boran-aga ranjen, prima metak umesto voljene Sile

U novoj epizodi serije Sila na televiziji Pink biće još napetije. Boran-aga sprečava ubistvo svoje voljene te prima metak umesto nje i spašava joj život. Ostaje ranjen, a Sila je u šoku.

Serija Sila večeras: Boran-aga ranjen, prima metak umesto voljene Sile



Nakon što se Sila tajno sastala sa Abajem, odlazi kod Emrea tražeći njegovo prijateljstvo i ne sluteći da su u Istanbul došli ljudi iz Mardina da izvrše presudu i ubiju je. Boran to saznaje i posle razgovora sa Narin u kojem mu saopštava da Sila nosi njegovo dete odlučuje da ostane uz nju pa je zove kako bi je upozorio. Međutim, Sila telefonski poziv shvata kao pretnju i ne obazire se na Boranove reči.

Serija Sila: Boran-aga šokiran, saznaje da je Sila trudna! Hoće li joj oprostiti?
Dželil se nalazi sa Zinar-agom i saopštava mu da je Sila trudna nadajući se da čini ispravnu stvar te da će tako spasiti život svoje dece. No, stvar će se još više zakomplikovati kada Džihan natera oca da posumnja kako dete nije Boranovo.

Mamuta i njegovog sina Mehmeta Džihanovi saradnici odvode na Silino imanje kako bi im dali potrebne instrukcije za planirano ubistvo, te čekaju da padne noć za izvršenje naređenja.



Serija Sila iza kamera: Boran-aga vas vodi kroz svoju vilu i otkriva posebno mesto! (Foto+Video)
Nakon što je Boran bezuspešno pokušavao da pronađe Mamuta i malog Mehmeta, odlazi na Silino imanje i ne sluteći šta ga čeka. Stiže u zadnji tren, taman kad je Mehmet uperio pištolj prema Sili spreman da ispali metak, iskače pred njega, prima metak umesto Sile i spašava joj život. Sila je zanemela ugledavši ranjenog Borana te briznula u plač. Nikome nije jasno šta se dogodilo.

Ranjeni Boran-aga se suprotstavlja obezbeđenju i staje u Mehmetovu zaštitu govoreći kako je on ipak samo dečak i nije kriv. Vodi ga sa sobom i na putu sa Silinog imanja pada u nesvest usled velikog gubitka krvi.

Autor: B.B.
Foto: Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>