Region

Svet

Region

Serija Sila večeras: Sila je zabrinuta za Borana, uverena da će roditi devojčicu

Boran-aga i Sila opet su na prekretnici. Sila iako uverena da Boran voli drugu moli za njegovo zdravlje, dok i ne sluti da njen voljeni zna da je trudna.

Serija Sila večeras: Sila je zabrinuta za Borana, uverena da će roditi devojčicu



Serija Sila večeras: Ranjeni Boran gubi svest, Sila ugleda prizor koji joj slama srce (Foto)
Abaj javlja Sili da je Boran stabilno. Boran se u Gizeminom stanu oporavlja od izvađenog metka i rane koju je zadobio i saopštava Abaju radosnu vest da će postati otac. Džihan sada ima još jače oružje da porazi Borana pa Zinar-agu uverava da Sila ne nosi Boranovo već Emreovo dete, siguran da će Boran kada to čuje izvršiti presudu.

Serija Sila: Boran-aga šokiran, saznaje da je Sila trudna! Hoće li joj oprostiti?
Sila upisuje malog Emira u školu u Istanbulu pa saopštava porodici, dok i ne pomišlja da će se tamo suočiti sa Boranom, koji će u školu dovesti Mehmeta.



Boran se oporavljen vraća u firmu gde se sastaje sa stricem i govori mu da je neko iz njegove porodice naručio Silino ubistvo. Zinar-aga je uplašen za Džihana, međutim lakne mu kada čuje da Boran ipak sumnja na svoga oca. Emre objašnjava Sili da se nalazi u teškoj situaciji jer je pročitao knjige o plemenu i običajima, i ne sluti da je on sledeća žrtva Džihanove osvete. Sila je sve odlučnija da zadrži dete i uverena je da nosi curicu - Zejšan.

Boran kupuje Sili prsten radujući se što će postati otac, a ona s druge strane ludi od ljubomore kad dobije prisne slike njega i Gizem. Boran se priseća noći sa Silom i siguran je da je dete njegovo.

Autor: B.B.
Foto: Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>