Region

Svet

Region

Serija Sila večeras: Boran i Sila provode noć zajedno, Emre je u životnoj opasnosti

Sila i Boran konačno uživaju u svojoj ljubavi i provode noć zajedno, dok Silina porodica zabrinuto iščekuje da se vrati kući. Ipak, Sila otkriva majci da je sa Boranom.

Serija Sila večeras: Boran i Sila provode noć zajedno, Emre je u životnoj opasnosti



Serija Sila večeras: Boran-aga i Sila će se konačno pomiriti! Ljubav pobeđuje tvrdoglavost!
Sila će se konačno uveriti da Boran voli samo nju, te da nema razloga za ljubomoru jer je Gizem Abajeva simpatija. Nakon ugodne noći u zagrljaju svog voljenog, Boran dovozi Silu u firmu i rastaju se, ali samo do večeri. Emre je sve više ljubomoran na Borana, a i ne sluti da je u životnoj opasnosti.



Serija Sila večeras: Nakon susreta sa Boranom, trudna Sila će doživeti saobraćajnu nesreću!
Esma i Džihan provode noć u hotelskoj sobi. Esma mu se pravdajući se usamljenošću potpuno prepušta i ne znajući njegovo pravo lice. S druge strane, Džihan kuje zaveru protiv Emrea, do tančina planirajući njegovo ubistvo za koje će okriviti Borana.



Serija Sila večeras: Sila je zabrinuta za Borana, uverena da će roditi devojčicu
Firuz-aga iznenadi sve kada se nenajavljen pojavi u Istanbulu. Besan zbog Borana saopštava Džihanu da zna da je obavezao Mehmeta za SIlino ubistvo. I dok Zinar-aga sumnja u iskrenost svog sina Džihana uveren da opet spletkari, on se i dalje pravda kako sve radi zbog običaja i časti plemena...



Firuz-aga je ljut na Borana zbog nepoštovanja odluke plemena i izgovara teške reči. Saznaje da mu otac nije zabio nož u leđa i da zna za Silinu trudnoću. Međutim, ne popušta. Ipak, Boran veruje u Silinu ljubav i spreman je da se bori za svoju ženu i dete.

Autor: B.B.
Foto: Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>