Svet

Region

Nataša Bekvalac uživa sa Vladom Vuksanovićem, ali i majmunima! (Foto)

Nataša Bekvalac i Vlada Vuksanović već skoro dve sedmice uživaju na Tajlandu, a ukoliko je suditi po fotografijama koje pevačica redovno objavljuje na društvenim mrežama, iz dana u dan oni se sve više zabavljaju, i to u sve raznolikijem društvu.

Nataša Bekvalac uživa sa Vladom Vuksanovićem, ali i majmunima! (Foto)



Nataša Bekvalac prsa u prsa sa egzotičnom plesačicom (Foto)
Svoj zajednički odmor na Tajlandu Nataša Bekvalac i Vlada Vuksanović koriste do maksimuma, te se trude da na svaki mogući način upoznaju čari ove zemlje. Egzotični kokteli, nestvarno tirkizna morska voda, zlatne peščane plaže, noćni provod uz odgovarajuće atrakcije... a, ne izostaju ni egzotične životinje.



Nataši Bekvalac i Vladi Vuksanoviću stiglo pojačanje na Tajland (Foto)
Inače, manekenu i pevačici nedavno su se na Tajlandu pridružili i Natašina starija sestra Dragana sa suprugom, te su jedan od najlepši par na domaćoj estradi dobili i dodatno društvo za zabavu. Ipak, to im izgleda nije bilo dovoljno, te su našli još jednu veselu družinu: beskrajno simpatične majmune!



Nataša Bekvalac ošišala Vladu Vuksanovića na nulu! (Foto)
Nataši su se majmunčići toliko dopali da nije mogla da prestane da ih fotografiše. A, izgleda da se i ona njima dopala, pa je tako jedna majmunica sa svojim mladunčetom sama prišla novosadskoj barbiki na plaži. Dok je mališan čeprkao po Natašinoj torbi, mama majmunica se poslužila njenom flašom vode da ugasi žeđ.



Nataša, koja je nedavno objavila svoj provokativni spot za pesmu "Bolesno te volim", na tajlandskim plažama pokazala je i savršenu liniju, te uz osmeh zadovoljstva i sreće koji se ne skida sa njenog lica, ona izgleda lepše no ikad.

Autor: T.I.
Foto: Instagram

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>