Region

Svet

Adil Maksutović: Veliki povratak ipak bez najavljenog dueta (Foto)

Adil Maksutović odlučio je da poradi na svojoj popularnosti, nakon skandala i porodične drame sa nevenčanom suprugom Anom Ramadanovski, a put do zvezda najavljen je duetom sa Ljubinkom Bursać, koji se ipak neće dogoditi u skoroj budućnosti.

Adil Maksutović: Veliki povratak ipak bez najavljenog dueta (Foto)



Adil Maksutović se novim duetom vraća poslu i karijeri?!
Ljubinka Bursać je mlada pevačica koja trenutno sprema svoj album prvenac, na kome radi sa popularnim pevačem i članom žirja muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" Šabanom Šaulićem. Iako se duet između njih ne priprema u ovom trenutku, ne postoji razlog da se jednog dana ipak ne dogodi.


Foto: Svet Plus

Adil Maksutović: U 2014. sebi želim zdravlje da bih pregurao sve ružno što mi se dogodilo
Posle vesti koja je postala vrlo aktuelna na portalima, da će se Adil Maksutović vratiti na scenu upravo duetom koji priprema sa ovom mladom pevačicom, njen PR tim demantovao je ovu vest. Iako je Adil okarakterisan kao nasilnik, uprkos tome što to još nije dokazano, postoje fanovi koji ga podržavaju i ne veruju u priču da je pretukao svoju suprugu, pa njegova karijera i nije pod velikim znakom pitanja.

"Ne, nije istina da Ljubinka snima duet sa Adilom, ali je istina da sprema svoj prvi CD u saradnji sa Šabanom Šaulićem. Sa Adilom još uvek ne sarađuje, iako podržava njegov rad i karijeru, ali zašto ne bi sarađivali ako se u njenoj daljoj karijeri ukaže prilika za to?", rekli su nam iz PR tima Ljubinke Bursać.

Autor: M.P.
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>