Region

Svet

Goca Tržan promenila frizuru, ali i stan! (Foto)

Goca Tržan, em što marljivo radi na pripremama za finale šoua "Tvoje lice zvuči poznato" gde će nastupiti u revijalnom delu, em stiže i da se pozabavi novim stajlingom, ali i preseljenjem!?

Goca Tržan promenila frizuru, ali i stan! (Foto)



Popularnoj Goci Tržan se izgleda osladilo da eksperimentiše sa različitim stajlinzima i imidžom. Naime, pevačica koja je kroz šou Tvoje lice zvuči poznato prošla kroz nebrojeno transformacija, nastavila je u sličnom maniru, te rešila da promeni frizuru.

Ona se na Tviteru pohvalila svojom novom frizurom: plava, ravno isfenirana kosa, uz šiške sečene "pod konac", i Goca je već pobrala gomilu komplimenata i pohvala na račun njenog novog izgleda. S obzirom da smo je u šouu "Tvoje lice zvuči poznato" mahom gledali u ulozi muškarca, Goca u svom punom ženstvenom izdanju pravo je osveženje!


Međutim, to nije sve čime se Goca pohvalila. Naime,ona je uz fotografiju napisala i komentar: "Novo jutro, novi stan!" Da li to znači da pevačica pakuje svoje stvari, te se seli u novi stambeni prostor gde će uživati sa svojim verenikom Rašom Novaković i ćerkicom Lenom?! Saznaćemo uskoro...

Autor: T.I.
Foto: Twitter

Viber

Izvor: Svet Plus


>