Region

Svet

Ana Sević trudna: Jedva čekam da Darko i ja postanemo roditelji!

Ana Sević i Darko Lazić krunisaće svoju ljubav prinovom, jer je mlada pevačica i voditeljka u blagoslovenom stanju, te kaže da jedva čeka da ona i njen izabranik postanu mama i tata.

Ana Sević trudna: Jedva čekam da Darko i ja postanemo roditelji!



Darko Lazić: Mnogi su zaljubljeni u moju Anu, zato pričaju da sam papučar!
"Nisam želela da ništa da komentarišem dok ne budem sigurna da je sve u redu. I Darko i ja smo presrećni zbog trudnoće i jedva čekam da da postanem majka a i on ne može da dočeka trenutak kada će postati otac. Mi smo priželjkivali prinovu i baš u tom trenutku se desilo da saznam da sam trudna. Meni jeste najbitnije da beba živa i zdrava, ali nekako priželjkujemo da to bude devojčica", rekla je presrećna Ana za "Alo".

Ona je takođe kazala da su i njeni i Darkovi roditelji presrećni zbog ovih vesti, i da ne mogu da dočekaju unuče. "Oni su uvek pričali o tome, kad god bismo se videli, tako da nisu krili emocije kad smo ih obavestili", kazala je Ana.

Darko Lazić i Ana Sević: Sve pršti od ljubavi! (Foto)
Kada je reč o tome da li će Ana i Darko sudbonosno "DA" izgovoriti i formalno, pred matičarem, voditeljka kaže da će veliko svadbeno venčanje sačekati na vreme posle porođaja. "Pošto želimo pravo venčanje sa lepom venčanicom, organizovaćemo ga kada se beba rodi. Ne želimo da brzamo sada, a i prosto je nemoguće da tako veliki broj ljudi okupimo za kratko vreme. Ja verujem u našu ljubav, tako da papir nije mnogo bitan", rekla je Ana.

Autor: T.I.
Izvor: Alo
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>