Region

Svet

Seka Aleksić spremna za Novu godinu: Ima i svog seksi Deda Mraza koji štipka za guzu! (Foto+Video)

Seka Aleksić pripremila se za proslavu Nove godine, a u skladu sa time ukrasila je i svoj dom. Dekoraciju svoje kuće upotpunila je i svečanom haljinom sa motivima "Babamrazice", a pridružio joj se i suprug Veljko, njen seksi Deda Mraz.

Seka Aleksić spremna za Novu godinu: Ima i svog seksi Deda Mraza koji štipka za guzu! (Foto+Video)



Seka Aleksić u novogodišnjoj epizodi Kako zavesti seksi Deda Mraza! (Foto)
Popularna Kraljica pripremila je novogodišnje ukrase, od crvenih čizmica, preko zvezdica i svetlećih kugli, a na društvenim mrežama podelila je i fotografiju novogodišnje jelke koju je okitila.



Nije propustila da pokaže i kako je ukrastila luster na kome vise ukrasi, kao ni stepenice, ulazna vrata i sve ostale delove svoje kuće...



Novogodišnju idilu svog doma Seka Aleksić upotpunila je Veljkom Piljkićem, njenim suprugom. Pevačica je na Instagramu postavila kratak video snimak sa fotografisanja, a dok je Seka pozirala u Veljkovom zagrljaju i strpljivo čekala da joj se sredi frizura, njen suprug ju je suptilno štipnuo za guzu. Seka je uz ovaj video napisala: "Moj muž zna...".



U pitanju je bilo fotografisanje za novogodišnji editorijal koji će nam Seka uskoro pokazati, a i dok radi ne zaboravlja svoje fanove, pa je objavila još jedan kratak video snimak gde im šalje veliki poljubac.



Autor: M.P.
Foto: Instagram

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>