Region

Svet

Seka Aleksić u novogodišnjoj epizodi Kako zavesti seksi Deda Mraza! (Foto)

Seku Aleksić i njenog supruga Veljka Piljkića baš je obuzelo praznično raspoloženje, te su nas u duhu božićnih praznika koji se bliže, podsetili na svoje seksi novogodišnje igrarije!

Seka Aleksić u novogodišnjoj epizodi Kako zavesti seksi Deda Mraza! (Foto)



Seka Aleksić novogodišnji intervju: Novi singl u aprilu (Foto)
Novogodišnji i božićni praznici za Seku Aleksić već su počeli, a kakvi bi to bili praznici, da nema Deda Mraza! Stoga, Seka nas je na Tviteru podsetila na period od pre godinu dana, kada su ona i njen suprug Veljko Piljkić u novogodišnjem duhu odenuli izazovne kostime: Veljko je bio seksi Deda Mraz, a Seka još seksepilnija dama koja dočekuje "isporučioca poklona".



Naime, kako bi obradovao svoju lepšu polovinu, Veljko Piljkić obukao je kostim onoga kome se najviše raduju deca, a očigledno i Seka. Svog seksi Deda Mraza Seka je dočekala u seksi izdanju: na visokim potpeticama i u mini haljini koja ističe sve atribute po kojima je pevačica poznata. Zanosna pevačica zavodila je najpoznatijeg donosioca poklona na svetu, a sudeći po fotografijama, a i celoj 2013. godini koja je potom usledila, u tome je i uspela.



Mi se samo pitamo, kakve je darove imao Deda Mraz u džaku! Kakogod, podsećanjem na sjajne, i pre svega izazovne fotografije koje je Seka usnimila pre tačno godinu dana i ustupila nam u tadašnjem novogodišnjem intervjuu, unela je još više radosti u slatko predpraznično iščekivanje.

Autor: T.I.
Foto: PR tim S.A.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>