Region

Svet

Lepa Brena u duhu Orijenta: Oduševila sarajevsku publiku! (Foto)

Lepa Brena sinoć je nastupila pred sarajevskom publikom na koncertu Gorana Bregovića, koji je on organizovao u okviru svog projekta "Saso mange", namenjenog pomoći mladoj romskoj populaciji.

Lepa Brena u duhu Orijenta: Oduševila sarajevsku publiku! (Foto)



Folk diva Lepa Brena u Sarajevo je stigla dva dana pre spektakla Gorana Bregovića, kako bi mogla da uživa u sarajevskoj atmosferi i sa prijateljima prošeta Baščaršijom.

Lepa Brena gost na koncertu Gorana Bregovića: Zajedno pevaju za Rome! (Foto)
"Brena je došla ranije zbog probe, odmah nakon što je posetio Brega u Beogradu, gde su se dogovorili o detaljima koncerta. Preksinoć je folkerka u prijatnom društvu večerala u restoranu  "Dveri", dok je ceo jučerašnji dan iskoristila za šetnju, pa je sa Kikijem Čauševićem iz "Brena tim benda" i prijateljicom Katom Tomović obilazila Baščaršiju", ispričali su iz PR službe folk zvezde.



Takođe, rečeno je da je Brena u Sarajevu dočekana kao prava zvezda. "Sve vreme su je zaustavljali prodavci i prolaznici da bi se fotografisali i darivali je raznim suvenirima. Najzabavnije je definitivno bilo u "Nafaka kafeu", gde su svi obukli orijentalne nošnje i uživali u tamošnjim specijalitetima", otkrili su iz Brenine PR službe.

Pored Brene, na Breginom koncertu publiku su svojim energičnim nastupom zagrejali i momci iz benda "Miligram".

Autor: T.I.
Izvor/Foto: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>