Region

Svet

Adil Maksutović pretukao Džejevu ćerku! Ana završila u bolnici!

Adil Maksutović brutalno je pretukao suprugu Anu, ćerku Džeja Ramadanovskog, koja se pre samo dva meseca porodila. Pevač je Anu udarao pesnicama, ali i šutirao u stomak na kojem ona još uvek ima svežu ranu od carskog reza.

Adil Maksutović pretukao Džejevu ćerku! Ana završila u bolnici!



Adil Maksutović proslavio venčanje sa ćerkom Džeja Ramadanovskog!
"Ovaj incident se desio u njihovom domu. Svađa je počela zbog sitnica, da bi se pretvorila u pravi pakao za Anu. Nakon desetominutnog fizičkog maltretiranja, ona je uplakana i s modricama ležala na krevetu, a zatim je pozvala policiju. Maksutović je saslušan, i protiv njega će najverovatnije biti podneta krivična prijava", otkriva izvor za dnevni list "Kurir".

Prema pisanju dnevnog lista "Kurir", Ana je spakovala svoje stvari, uzela sina, i otišla kod majke. "Kako su tokom noći počeli bolovi u stomaku, sutradan je sa ocem, Džejom Ramadanovskim, otišla na ginekološko odeljene u Višegradskoj, gde je utvrđeno da su se na mestu udaraca stvorili hematomi", kazao je izvor i dodao da Ana svakako neće preći preko ovog incidenta i da će napustiti supruga Adila.

Duplo slavlje: Džej Ramadanovski postao deda, a Adil Maksutović otac!
Ovu priču potvrdio je i Anin otac, Džej Ramadanovski, koji je kazao da se jako razočarao u zeta. "Tačno je sve što ste čuli! Samo mogu da kažem da treba da ga je sramota", izjavio je Džej.

Komentar Adila Maksutovića nije bio dostupan, jer se na pokušaj "Kurira" da sa njim obavi telefonski razgovor javio muškarac koji se predstavio kao "menadžer Marko". "Povodom takvih budalaština i bljuvotina nećemo se oglašavati", kratko je rekao.

Detaljnije o ovom nemilom događaju možete pročitati u štampanom izdanju dnevnog lista "Kurir".

Autor: T.I.
Izvor/Foto: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>