Region

Svet

Adil Maksutović proslavio venčanje sa ćerkom Džeja Ramadanovskog!

Adil Maksutović, koji je pre skoro mesec dana postao tata, pre dva dana je i zvanično proslavio venčanje sa ćerkom Džeja Ramadanovskog, Anom,sa kojom je brak sklopio prošle nedelje u prisustvu užeg kruga rodbine i prijatelja.

Adil Maksutović proslavio venčanje sa ćerkom Džeja Ramadanovskog!



Venčali se Adil Maksutović i ćerka Džeja Ramadanovskog
Popularni pevač Adil Maksutović rešio je da konačno, kako dolikuje, proslavi venčanje sa Anom, ali i to što su pre mesec dana postali ponosni roditelji dečaka. On je nastupio u jednom beogradskom klubu, te je nakon radnog dela ustupio i onaj slavljenički. Sa prijateljima Adil je slavio do zore.

"Adil je na nastupu sve vreme bio baš raspoložen. Brzo je zagrejao masu i napravio odličnu atmosferu. Mnogi su poručivali pesme i on je svima izlazio u susret. Pored prelepih balada, pevao je i svoje najnovije brže numere "Hitno", "Beograd noću" i druge koje prate njegovu karijeru", otkrio je izvor za Kurir.

Duplo slavlje: Džej Ramadanovski postao deda, a Adil Maksutović otac!
"Nakon što je završio nastup, Adil je s prijateljima seo u centralni separe i čašćavao društvo. Pevač je nedavno dobio i prinovu, pa ima mnogo razloga za slavlje", kazao je izvor i dodao da je pevač u klubu ostao do jutra.

Da podsetimo, Adil je veliku svadbu sa Anom najavljivao još u maju, ali su zbog njene tada rizične trudnoće morali da je otkažu, pa i slavlje odlože. U bračnu zajednicu ušli su tek nedavno, bez pompe. Džejeva ćerka se porodila 14. oktobra, pa su Adil i Ana sačekali da prođe još neko vreme i onda se se venčali.

Autor: T.I.
Izvor: Kurir
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>