Region

Svet

Tvoje Lice Zvuči Poznato: Devojke na okupu - Pronađite uljeza! (Foto)

VIP imitatori u šou programu "Tvoje lice zvuči poznato" su iz epizode u epizodu sve bolji i bolji, i to toliko, da neke od njih uopšte ne možemo ni da prepoznamo.

Tvoje Lice Zvuči Poznato: Devojke na okupu - Pronađite uljeza! (Foto)



Tvoje Lice Zvuči Poznato: Ne, ovo nije Super Sneki od pre 20 godina! Ovo je Željko Šašić! (Foto)
Sledeća epizoda spektakularnog šou programa "Tvoje lice zvuči poznato" će po svemu sudeći nadmašiti naša očekivanja, koja već i jesu prevelika! Po običaju, očekuje nas mnogo dobre pesme, plesa, smeha, ali i iznenađenja! Neke od takmičara pod maskom nećete ni prepoznati!

Tvoje Lice Zvuči Poznato: Ko će koga imitirati u sledećoj epizodi, i kako se ko trenutno kotira
Ana Kokić, koja će u narednoj epizodi nastupiti kao Fergi, na svom Twiter profilu objavila je fotografiju četiri žena. Pardon, da li sve četiri zaista jesu žene?! Evo odgovora: zanosna plavuša sa "barbi" imidžom, koja je na fotografiji možda i najženstvenija, zapravo i nije žena! Koliko god da vam se čini da vidite Natašu Bekvalac, moramo vas razuveriti: to je Aleksa Jelić! Čak i pored lepotica Sare Jovanović, Tamare Dragičević i Ane Kokić, Aleksa naprosto mami poglede!


Pevač i baletski igrač, Aleksa Jelić, već se pokazao iznimno dobrim u koži žena, a kao jedna, Bijonse, je i pobedio. A kako će se Aleksa snaći kao "novosadska Barbika" Nataša Bekvalac, videćemo u subotu, kada nas očekuje deveta epizoda fantastičnog spektakla "Tvoje lice zvuči poznato".

Autor: T.I.
Foto: Twitter

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>