Region

Svet

Tvoje Lice Zvuči Poznato: Ko će koga imitirati u sledećoj epizodi, i kako se ko trenutno kotira

I u sledećoj epizodi šoua "Tvoje lice zvuči poznato" očekuje nas pregršt zabave i sjajnih imitacija, ali i ono čime se svi najviše zabavljamo - promene pola,

Tvoje Lice Zvuči Poznato: Ko će koga imitirati u sledećoj epizodi, i kako se ko trenutno kotira



Sinoćna epizoda šoua "Tvoje lice zvuči poznato" donela je mnogo smeha, sjajnih vokala i izvanrednih koreografija. A sudeći po tome kakve zadatke su VIP imitatori dobili za sledeću epizodu, i naredna će biti upravo takva.

Tvoje Lice Zvuči Poznato: Nataša Bekvalac - Aleksa Jelić je pljunuti ja! (Foto)
U sledećoj epizodi gostujući član žirija biće Nataša bekvalac, a zadatak da se uvuče u njenu kožu dobio je Aleksa Jelić. Međutim, on nije jedini muškarac koji će morati da stane na štikle. Tako, Knez će po ko zna koji put nastupiti kao žena, i to kao Meri Džej Blajdž, dok će Željko Šašić zapevati kao njegova koleginica iz šoua - Super Sneki! Svom polu verni ostaju Boris Milivojević koji će biti MC Hamer i Skaj kao Dino Dvornik.

Što se žena tiče, njih dve će proći kroz proces promene pola: aktuelna pobednica Goca Tržan koja će biti Bono Voks i Tamara Dragičević koja će nastupiti kao čuveni glumac, pevač i plesač Džoel Grej. Zatim, Ana Kokić biće Fergi, Super Sneki popularna makedonska pevačica Karolina Gočeva, a Sara Jovanović biće Lajza Mineli.

Tvoje Lice Zvuči Poznato: Trijumfovala Goca Tržan kao Kristina Agilera! (Foto)
Što se generalnog plasmana tiče, vodi Knez sa 274 poena, u stopu ga prati Aleksa Jelić sa poenom manje, a potom slede Ana Kokić sa 267, Skaj Vikler sa 266, Goca Tržan sa 264 i Boris Milivojević sa 263 poena. Sedmo mesto za sada zauzima Super Sneki sa 239, a osmo Sara Jovanović sa 234 poena. Nakon osme epizode pretposlednje i poslednje mesto drže Željko Šašić sa 233 i Tamara Dragičević sa 218 poena.

Još samo dve epizode nas dele do konačnog pobednika. Deseta epizoda biće finalna, a za sada je otkriveno samo to da će publika iz tri zemlje imati pravo da glasa u polufinalu i finalu. Sve ostalo još uvek je tajna!

Autor: T.I.
Foto: prva.rs

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>