Region

Svet

X Factor Adria: Daniel Kajmakoski dominirao! Već viđen kao pobednik! (Foto+Video)

Još jedna epizoda planetarno popularnog muzičkog šoua "X Factor Adria" upravo je završena, te je pokazala da četvoročlanom žiriju neće biti nimalo lako, jer Srbija, ali i region, naprosto grca u talentima.

X Factor Adria: Daniel Kajmakoski dominirao! Već viđen kao pobednik! (Foto+Video)



Večerašnja epizoda šoua "X Factor Adria" bila je poslednja audicionog karaktera. Sada takmičare očekuje podela u grupe, kao i odlazak u "boot camp" gde će raditi sa svojim mentorima, a potom se međusobno nadmetati.

Žiri je naročito bio oduševljen 18-ogodišnjim Nikolom Stanojevićem, koji je pesmom Bruna Marsa potpuno raznežio Kristinu i Eminu, pa je Kristina sa uzdahom kazala: "Ja sam se zaljubila u tebe!" On je naravno dobio prolaz kod svih članova žirija, a Kiki je prokomentarisao da, ako ništa drugo, "barem je našao ribu", aludirajući na Kristinu.



Potom je na scenu izašao ultimejt fajter Željko Sarić. Emina je momentalno uočila njegove mišiće, pa je kompletan žiri izrazio želju da Željko skine jaknu kako bi bolje mogli da procene njegove bicepse! Sportista koji samouvereno vlada borilačkim ringovima, ovladao je i muzičkom scenom. Ipak, iako su bili oduševljeni njegovim glasom, ocenjivači su zaključili da treba da  pokaže malo više energije i da "probudi taj svoj "x faktor".



Potom, nastupila je Lena Zatoska iz Skoplja, zbog čije je izvedbe pesme "I Will Always Love You", publika zanemela, a onda i Mladen Ničić zbog čijeg je performansa publika skočila na noge i zađuskala. Oboje su "zaradili" prolaz dalje, s tim što je Makedonac Mladen morao malo da se pomuči. Njegov nastup prekinula je Emina. "Deluješ mi kao oni učesnici na Evroviziji koji ispadnu u prvom krugu", rekla je i tražila mu da otpeva još jednu pesmu, a on je izabrao turskog pevača Tarkana. "Znaš kako, od turskog nisam razumela nijednu reč", opet je imala primedbu, ali su se članovi žirija ipak složili da Mladen ima "ono nešto", neku energiju koju bi opet voleli da vide na sceni.

Atmosferu i publiku podigao je Miloš Bajat, koje je kazao da se za ovaj šou prijavio jer zna da se u njemu ne forsira folk muzika. On je večeras morao da izvede i drugu pesmu, jer je Željko imao zamerku da nije "dovoljno rokenrol". Onda je Miloš izvedbom Bili Ajdola napravio karambol u publici, te je zaslužno dobio sva četiri "da". Ipak, Željko se nije mogao ostaviti svog utiska, pa je kasnije opet ponovio da ceni da je Miloš "šminker", a ne pravi roker.



Naposletku, kao šlag na tortu bio je nastup Makedonca Daniela Kajmakoskog. Već posle drugog otpevanog stiha videlo se zadovoljstvo na licima članova žirija, a Daniel nije stigao ni do refrena, a već je kompletna publika, uključujući i Kristinu i Eminu, bila na nogama. Žiri je zaključio da je kod njega "X faktor" očigledno prisutan, a Kristina je kazala da misli da je on možda i pobednik ovog šoua, na šta ju je Željko opomenuo da bude objektivna i profesionalna! Takođe, mladi pevač je otkrio da se muzikom već bavi, te da je upravo on pisao muziku i tekst za numeru Karoline Gičeve "Više se ne vraćam".



Od sledećeg utorka, očekuje nas sledeća faza takmičenja - "boot camp". Krug se definitivno sužava, te se prave borbe tek mogu očekivati, stoga s nestrpljenjem čekamo sledeću epizodu.

Autor: T.I.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>