Region

Svet

Toni Cetinski u Areni priredio nezaboravan spektakl oduševljenim Beograđanima! (Foto)

Toni Cetnski održao je večeras koncert u Kombank Areni koja je bila krcata, a Beograđani su dočekali hrvatskog pevača kao i prethodna tri puta, sa osmehom, aplauzom i uzvicima oduševljenja.

Toni Cetinski u Areni priredio nezaboravan spektakl oduševljenim Beograđanima! (Foto)



Toni Cetinski pred koncert u Areni: Biće još moćnije, beogradska publika me uvek lepo dočeka! (Foto)
Koncert je počeo sa malim zakašnjenjem, a Toni je želeo da publika bira pesmu kojom će biti otvoren ovaj spektakl i ona je odlučila da to bude "Umirem 100 puta dnevno". Čim je Toni stupio na scenu, atmosfera u Areni se naglo zagrejala i publika je odmah počela da peva sa njim u glas, a on je svoju energiju demonstrirao večerašnjim nastupom.



Puna Arena celu noć je igrala i pevala sa Tonijem, a on je ređao svoje pesme i svaka je dočekana sa oduševljenjem i ispraćena gromoglasnim aplauzom. Toni je pokazao da je pravi šoumen i da odlično zna da animira publiku, a ona je njegov trud i posvećenost nagradila aplauzima. O tome da su Arenu popunili najverniji fanovi, svedoči i to što je Toni Cetinski u jednom trenutku bio zatrpan plišanim igračkama koje su obožavateljke bacile na binu.

Novak Đoković svirao gitaru Toniju Cetinskom
Cetinski nije imao goste, ali je u jednom trenutku na binu pozvao dve devojke iz publike koje su zapevale zajedno sa njim. Onda je mikrofon pružio Davoru Jovanoviću i pomogao mu da se popne na binu, gde je Davor otpevao pesmu do kraja, a Toni ga je predsavio kao "Prvi Glas". S obzirom da su se Toni Cetinski i Novak Đoković sreli pre nekoliko dana u Beogradu, pevač je iskoristio da ga spomene i da pesmu "Blago onom ko te ima" večeras posveti njemu.



Davor nije bio jedini gost na bini. Pred sam kraj koncerta Toni je u naručje uzeo devojčicu sa kojom je ponovo izveo pesmu "Umirem 100 puta dnevno", a njeno pevanje ga je toliko oduševilo i raznežilo da je rekao: "Ovo treba čuvati i negovati".

Oduševljen atmosferom u Areni, koja ga je ugostila po treći put, Toni je za kraj otpevao "Karuzo" gde je po ko zna koji put demonstrirao svoje glasovne mogućnosti i još jednom se zahvalio beogradskoj publici.

Toni je publici poklonio skoro tri sata pravog spektakla, a za to mu nisu bile potrebne ni igračice, ni plesačice niti ikakva pomoć na bini, jer je svojom interakcijom sa publikom Beograđanima priredio nezaboravno veče.



Autor: M.P.
Foto: Miljana Petrović

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>