Region

Svet

Farma 5: Umalo tuča posle Arene - Svađa Ivana Marinkovića i Marka Vukotića! (Video)

Marko Vukotić očigledno nije lako primio to što ga je Ivan postavio za slugu, a onda poslao i u Arenu da se bori za opstanak na imanju, te mu je to i prebacio, a njihova prepirka umalo da prerste i u fizički obračun.

Farma 5: Umalo tuča posle Arene - Svađa Ivana Marinkovića i Marka Vukotića! (Video)



"Ja sam trebe voleo, a ti si učinio sve da ja izađem odavde", kazao je Marko Vukotić Ivanu, i dodao da je stavio tačku na njihovo dosadašnje drugarstvo jer se silno razočarao u Marinkovića.

Na to mu je Ivan odgovorio da je ovim rečima Marko samo pokazao ono što je on već duže vreme mislio, a to je i hteo da proveri time što ga je postavio za slugu i dao štapić - da se maneken zapravo folira kada kaže da mu nije stalo do pobede. To je Marka razjarilo, te su njih dvojiva počeli da viču jedan na drugog, a Vukotić je uzvikivao "Je l imaš m**a da se pobiješ!"

Marinković je sve vreme potencirao priču da za 11 nedelja koliko traje rijaliti, niko nikada nije zbog nominacija reagovao tako kao Marko, što jasno govori o njemu, dok je Vukotić uzvraćao da raguje tako jer je Ivana voleo i poštovao, a ovaj ga je izdao. Njihovo međusobno nadvikivanje i gurkanje umalo da preraste i u fizički obračun, ali su srećom oko njih bili i drugi farmeri koji su ih smirivali i sprečavali da se ne pobiju.



Autor: T.I.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>