Region

Svet

Lepa Brena: Boba mi uvek gunđa kad kupujem cipele!

Jedan od svakako najpoznatijih parova su Lepa Brena i Boba Živojinović, a slavni par ne propušta priliku da svaki trenutak provedu zajedno i pokažu da ljubav i dalje cveta.

Lepa Brena: Boba mi uvek gunđa kad kupujem cipele!



Bivši teniser i folk diva, Boba živojinović i lLepa Brena, jesu par koji svima izmami osmeh na lice. I posle više od 20 godina braka, ljubav i dalje cveta, te imaju razumevanje i strpljenje jedno za drugo. Osim kada je u pitanju kupovina cipela!

"Kad krenem da kupujem cipele, on me stalno pita: "Pa, dobro, šta će ti tolike cipele? Ti nisi normalna, ni ne znaš koliko cipela imaš", a ja se samo smejem", rekla je Lepa Brena za emisiju Exkluziv, i dodala da je isti slučaj i kad kupuje haljine. "Uvek mi se žali da nemamo više mesta u ormanu", ispričala je ona sa osmehom. Takođe, ona je rekla da je Bobino gunđanje i ne dotiče previše. "Ko zarađuje novac, taj zna i da ga troši pametno i racionalno", zaključila je balkanska zvezda.

Inače, Lepa Brena tek što se vratila sa Floride gde je uživala sa svojim sinovima, pa je potvrdila da se tamo sjajno provela. "Volim da kuvam u Americi! Tamo mi je mnogo lakše da budem domaćica i mama. Oduševila me je žurka za Noć veštica, a žao mi je što nisam posetila Ki Vest", kazala je Brena.

Autor: T.I.
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>