Region

Svet

Tvoje Lice Zvuči Poznato: Saznajte koga će takmičari imitirati u šestoj epizodi!

U petoj epizodi muzičkog šou programa Tvoje Lice Zvuči Poznato pobedu je odnela Snežana Babić Sneki u ulozi Madone, a sledeće nedelje zapevaće kao Ana Bekuta.

Tvoje Lice Zvuči Poznato: Saznajte koga će takmičari imitirati u šestoj epizodi!



Tvoje Lice Zvuči Poznato: Snežana Babić Sneki kao Madona odnela pobedu u petoj emisiji! (Foto+Video)
Nakon nekoliko uloga koje je Sneki dobila, sada je na redu Ana Bekuta, a pevačica je odušeljena što je konačno na red došao narodnjak. Sara Jovanović oprobaće se u ulozi Majli Sajrus, dok će Skaj Vikler biti Robert Tik, pa je moguće da će njih dvoje nastupiti zajedno, kao što su u prethodnoj emisiji to uradili Knez, Željko Šašić i Ana Kokić.

Njih troje dobili su nove uloge, a Ana Kokić će posle korejskog i engleskog zapevati i na francuskom jeziku, s obzirom da je pritiskom na taster izabrala Zaz za svoj sledeći nastup. Željko Šašić biće Oliver Dragojević, a Knez će u šestoj epizodi takmičenja Tvoje Lice Zvuči Poznato zapevati kao Kemal Monteno.

Goci se ispunila želja, pa će ona u šestoj epizodi imitirati Caneta iz Partibrejkersa, Tamara Dragičević biće Laka, a Boris će imitirati Bajagu. Aleksa Jelić ponovo se našao u ulozi pevačice, pa će i ovog puta nastupiti na štiklama, i to kao pop diva Bijonse.

Autor: M.P.
Foto: prva.rs

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>