Region

Svet

Tvoje Lice Zvuči Poznato: Sneki - Dosta je bilo potcenjivanja gledalaca, ovaj šou je kvalitetan!

Pobednica pete emisije šoua "Tvoje lice zvuči poznato" je Snežana Babić Sneki. Ona je još jednom dokazala da su zahtevne koreografije njena specijalnost, i da upravo u najtežim zadacima svi njeni kvaliteti dolaze do izražaja.

Tvoje Lice Zvuči Poznato: Sneki - Dosta je bilo potcenjivanja gledalaca, ovaj šou je kvalitetan!



Tvoje Lice Zvuči Poznato: Snežana Babić Sneki kao Madona odnela pobedu u petoj emisiji! (Foto+Video)
"Za mene je ova pobeda velika lična satisfakcija. Moram da napomenem da sam ja u ovaj šou ušla zbog izazova koje sa sobom nose transformacije, ali i zbog humanitarnog karaktera koji emisija ima. Samo bodovanje mi nije specijalno važno."

Madona ti je baš "legla"...

"Madona mi je posebno legla prvenstveno zbog toga što ima neverovatnu snagu i energiju. Ona je pop ikona koja je obeležila jednu epohu svetske muzičke scene. Izgulila sam sva kolena vežbajući ovu veoma zahtevnu koreografiju, a zadatak je bio utoliko teži što smo morali da radimo kopiju konkretnog Madoninog nastupa sa svetske turneje, gde je i sama pesma "Like a prayer" imala potpuno drugačiji aranžman. Isplatilo se jer sam samoj sebi pokazala da mogu da uradim nešto novo i veoma dobro. To su potvrdile i moje kolege i zato je ovo pobeda svih nas!"

Sledeće subote te očekuje još jedan težak zadatak?

"Tek će biti zapleta u narednim epizodama, evo, ja ću sledeće nedelje biti Gile iz "Električnog orgazma"... Ovo je pre svega šou koji je veoma zabavan za publiku. Odabrani su pravi ljudi, talentovani pevači i glumci koji su pre svega istrajni."

Koje imitacije u šou Tvoje Lice Zvuči Poznato su ti se do sada najviše dopale?

"Skaj kao Vil Aj Em,  Tamara kao Lejdi Gaga i naravno Željko kao Aca Lukas - to mi je do sada bila najbolja imitacija! Još mnogo moramo da radimo i biće sve teže i teže. Ovo je pravi umetnički program, nema karikiranje. Gledanost pokazuje da je publika prepoznala kvalitet. Dosta je bilo sa potcenjivanjem gledalaca."

Autor: M.P.
Izvor/Foto: Prva.rs

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>