Region

Svet

Tvoje Lice Zvuči Poznato: Goca Tržan - Oderemo kožu sa lica svaki put kad skidamo maske! (Foto)

Goca Tržan zadovoljna je ulogom koju će imati u četvrtoj epizodi šoua "Tvoje lice zvuči poznato". Konačno ja hardrokerka! Pardon... hardroker!

Tvoje Lice Zvuči Poznato: Goca Tržan - Oderemo kožu sa lica svaki put kad skidamo maske! (Foto)



Tvoje Lice Zvuči Poznato: Sara kao Britni, Aleksa kao Eros, a Skaj kao Vil Aj Em! (Foto)
U narednoj epizodi šoua "Tvoje lice zvuči poznato" Goca Tržan opet će biti muškarac. Ona će imitirati Brajana Džonsona, frontmena benda "AC/DC", a za "Blic" otkriva da skidanje maske jeste onaj najgori deo kod VIP imitacija..

Iako je profesionalno vezana za zabavnu muziku, Goca kaže da privatno rado sluša hard rok, pa je bila oduševljena kada je dobila novi zadatak.



"Obožavam tu vrstu muzike i energije i veoma mi je bliska. Imala sam dilemu da li ću moći dobro da otpevam i pogodim boju glasa, ali videćete i sami kako će ispasti. Uživala sam u svakoj sekundi, jedino mi je maska opet predstavljala mali problem", kaže Goca.

Tvoje Lice Zvuči Poznato: Željko Šašić - Najlakše mi je bilo da imitiram Acu Lukasa!
"Maska je naporna za stavljanje. Za nošenje i nije specijalno, jer se ne znojim puno. Skidanje je veći pakao od svega. Bukvalno oderemo kožu pri svakom uklanjanju lepka sa lica, ali mi nije žao, jer je ono što izađe u program sjajno. Čak i kad maska ne liči baš na ličnost koju imitiramo, bar se ludo zabavljamo."

Na snimanju četvrte epizode, koju ćemo gledati na Prvoj televiziji ove subote od 21 čas, Gocu je oduševio gostujući član žirija.

"Savo je car! Bio je jako zabavan, a mislim i da smo mi njega zabavili", kaže ona o bivšem fudbaleru koji će u emisiji imitirati Zdravka Čolića.

Autor: T.I.
Izvor: Blic
Foto: RAS

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>