Region

Svet

Željko Šašić: Ćerka Sofija mi se otrgla iz života!

Dok svakodnevno dobija pohvale zbog učešća u šouu  "Tvoje lice zvuči poznato", Željko Šašić još ne zna impresije o svojim imitacijama od ćerke Sofije jer, kako kaže, nije se čuo s njom.

Željko Šašić: Ćerka Sofija mi se otrgla iz života!



Kako se njegova bivša supruga Sonja udala za Acu Lukasa, njihova ćerka živi s njima, a dok je u jednom intervjuu ispričao da se mezimica naglo otrgla iz njegovog života, za „Alo!“ je malo ublažio priču.

Tvoje Lice Zvuči Poznato: Željko Šašić nezadovoljan sledećim zadatkom - Dobio Acu Lukasa!
"Sofija mi ništa nije rekla, nismo se čuli. Osećam se nekako polovično jer su se iz mog života nekako naglo otrgle i Sofija i moja sestričina Tijana, koju sam uvek gledao kao svoje dete. Sofija je u pubertetu, a Tijana u Dubaiju", izjavio je Šašić u intervjuu za "Vestionlajn". Kada smo kontaktirali s njim kako bi nam ispričao šta se tačno desilo u njegovom odnosu sa ćerkom Sofijom, Željko je malo ublažio priču:

"Ima istine u tome što sam rekao. Ja sam u proteklom periodu ispratio mnoge ljude, pa sam zbog toga to i izjavio. Sofija je ušla u pubertet i eto", rekao je pomalo zbunjeno pevač, a kada smo ga pitali da li se čuje sa ćerkom i kada je poslednji put bio sa njom u kontaktu, kratko je odgovorio:

"Čuli smo se pre 24 časa. Po tom pitanju nemam šta da pričam", bilo je sve što je rekao Šašić, ali je dodao, kad je u pitanju šou "Tvoje lice zvuči poznato", da se dobro snašao u ulozi svog rivala Ace Lukasa.

Autor: T.I.
Izvor: Alo
Foto: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>