Region

Svet

Tvoje Lice Zvuči Poznato: Boris Milivojević - Svidela mi se haljina sa resama! (Foto)

Moćan glas, dobar stas, kratka haljina, razbarušena kosa i taman ten - to su elementi kojima će Boris Milivojević u subotu uveče u šouu "Tvoje lice zvuči poznato" pokušati da ubedi žiri i publiku da liči na Tinu Tarner.

Tvoje Lice Zvuči Poznato: Boris Milivojević - Svidela mi se haljina sa resama! (Foto)



On je jedini od 10 takmičara koji ovoga puta glumi ženu. Ne samo da je morao da savlada hod na visokim potpeticama kao Aleksa Jelić i Knez, već je strpljivo čekao dok su ga šminkeri od glave do pete prekrivali tamnom bojom.

"Imitacija Tine Tarner je bila komplikovana. Morali su da me namažu farbom po celom telu, a dok sam se spremao za snimanje, pazio sam da ne dodirujem nameštaj i kolege jer sam ostavljao tragove", kaže za "Blic" Boris Milivojević.


Foto: prva.rs

I on je, baš kao i Sara Jovanović nakon transformacije u Rijanu, prošao kroz muke pokušavajući da spere boju sa kože. "Kupao sam se više puta zaredom, i to je, bez preterivanja, trajalo nekoliko sati. I dalje mi se čini da nisam sve skinuo", žali se glumac.
 
Za svetlucavu haljinu sa resama kaže da mu se baš dopala, ali perikom nije bio oduševljen. "Tinina kosa mi se uopšte nije svidela. Stavili su mi periku i lepili po dužini neke dlake, a to na kraju nije ispalo dobro. Mogli su da iskoriste moju kosu i da mi naprave prepoznatljivu tršavu frizuru iz osamdesetih", kaže Boris.
 
Glumac definitivno nema sreće sa kosom u ovom šouu jer je u prošloj epizodi, prilikom imitacije Balaševića, upravo zbog frizure dobio komentar da izgleda kao da je "posetio Fukušimu".

Autor: T.I.
Izvor/Foto: Blic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>