Region

Svet

Severinin novi spot za pesmu "Nevira" (Video)

Severina Vučković snimila je spot za pesmu sa kojom je nastupila na ovogodišnjem splitskom festivalu pod nazivom "Nevira". Režiser spota je Severinin dugogodišnji prijatelj i saradnik Viktor Drago.

Severinin novi spot za pesmu



Hrvatska pevačica je pesmu posvetila svim muškarcima i ženama koji se ljube javno i tajno, udatim ženama, ali i ljubavnicama.

"Pesma je posvećena svima koji bezuslovno veruju u ljubav i onima koji su patili u životu zbog ljubavi. Jer od svega je najveća ljubav. Čak i ako je bolela, ljubav je uvek istinita i prava. Pogrešni mogu biti eventualno samo ljudi" izjavila je Severina i dodala:

"Muzika je najvažnije od svega, emocija sa velikim "E". Ova je pesma kao lepa, stidljiva devojka, kao ništa, a opet... Evo, primera, "Gas gas", mislite li da ja volim miris kamiona? Možda mi se ne dimi svako jutro pokraj glave, ali ta mi je slika: "Joj što volim miris kamiona" toliko živa da uopštee nemam dilemu da li bi to pevala ili ne. Ja sam kao dete, meni oči svetle na takve, drukčije slike koje nisam isprobala, ali bih želela".
 

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>