Region

Svet

Severina: Premijera pesme i spota - Imaš pravo! (VIDEO)

Najbolja balada, bar tako kažu, koju je Severina do sada snimila. Premijera pesme i spota "Imaš pravo"! Za sve nas osetljive, poručuje Severina!

Severina: Premijera pesme i spota - Imaš pravo! (VIDEO) Screenshoot / YoutubeSeverina Kojić danas je objavila novu numeru sa njenog novog albuma "Halo", koji izlazi 01. februara 2019. godine. U pitanju je pesma "Imaš pravo", koja je obrada grčkog hita Ine Kati Laika. seve je napisala:

"Pesmu Nikosa Oikonompoulosa, Ine Kati Laika, je danima slušao moj suprug, a onda me je nagovorio da je pošaljem Marini Tucaković da napiše tekst. Posvećujem ovu pesmu ženama herojima koje su žrtve bilo koje vrste nasilja. Za sve nas osetljive!"

Spot potpisuje reditelj Darko Drinovac, dok je za muziku zaslužan Giorgos Sampanis, a za tekst Marina Tucaković. Kako je pevačica nedavno otkrila, na albumu će se naći 14 numera, od kojih je neke Seve već objavila. Nedavno na Instagramu je napisala:

"Divno mi je podeliti sa vama oseća da sam završila sa snimanjem albuma. U to ime, evo i jedan #HALO selfie. Hvala svima koji ste me podržavali, s nestrpljenjem čekali i pisali “kad će”, ljutkali se, ali uvijek pjesme traže svoje pravo vrijeme, nikad ja. A na pesme se ne možete ljutiti. Pogotovo ne na ove koje sam sad snimila…Na albumu će se osim pjesama Kao, Otrove, Mrtav bez mene, Tutorial, Unaprijed gotovo i Magija, naći još 7 novih pjesama."

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>