Region

Svet

X Factor Adria: Željko Joksimović i Kristina Kovač najčešće u sukobu!

Harizma i dobar glas su najvažniji – jedino je u čemu se u potpunosti slažu članovi žirija srpske verzije muzičkog šoua "X Factor Adria", koji od 29. oktobra počinje na Pinkovim kanalima u Srbiji, Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini, kao i na makedonskoj TV Sitel.

X Factor Adria: Željko Joksimović i Kristina Kovač najčešće u sukobu!



Dokazani u svojim muzičkim žanrovima – Kristina Kovač, Željko Joksimović, Emina Jahović i Zoran Kiki Lesendrić tražiće među mnogobrojnim kandidatima iz celog regiona nešto što ih izdvaja od drugih – upravo taj "x faktor". Ali "iza kulisa" Novosti saznaju da njihovi kriterijumi i različiti muzički ukusi dolaze do izražaja pri žiriranju.

"Najveće nesuglasice imaju Kristina i Željko", otkriva jedan od članova ekipe  koji svaki dan provodi s njima, a želeo je da ostane anoniman. “Oni se najčešće ‘bockaju’. Pre neki dan kada je Željko rekao ‘da’ jednoj kandidatkinji, Kristina je prokomentarisala ‘sneg će da pada kada smo se ti i ja složili’. Emina lepo reaguje, čak se jednom i rasplakala na snimanju dirnuta nastupom, a često i zaigra u svojoj stolici. I Kiki je interesantan. On i Željko najviše navijaju za domaće kompozicije, dok Kristina najbolje poznaje "x faktor" i veoma je stroga", navodi izvor.

Među kandidatima se već nagađa ko će u takmičenju X Factor Adria biti naš Sajmon Kauel – osnivač i vlasnik "X faktora" i najstroži član žirija dosad, od kojeg takmičari najviše strepe. On je poznat po čvrstim stavovima kada je ocenjivanje u pitanju, 20 godina je u televizijskoj i muzičkoj produkciji i "X faktor" je njegovo delo koje je do sada prodao u 40 zemalja sveta. Snimanje u Beogradu već je posetila Sajmonova asistentkinja Abi Dojl, a iz produkcije "MBK" i TV Pink se nadaju da će doći i sam vlasnik licence da se uveri u kvalitet kako domaće produkcije, tako i talentovanih mladih ljudi koji žele da pokažu svoj "x faktor".

Autor: M.P.
Izvor: Novosti
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>