Svet

Region

Kajli Minog raskinula sa Andresom: Još jedna veza poklekla pred obavezama (Foto)

Pevačica koja prkosi godinama i u 45. godini i dalje izgleda neverovatno nedavno je raskinula sa dečkom Andresom Velenkosom sa kojim je bila pet godina u vezi.

Kajli Minog raskinula sa Andresom: Još jedna veza poklekla pred obavezama (Foto)



Kajli Minog i u 45. godini ima šta da pokaže! (Foto)
Izvor blizak pop pevačici kaže da je njeno srce slomljeno i da je u početku bila očajna, ali da se u raskid niko nije umešao sem same Kajli i Andresa. Navodno je do rastave došlo jer su oboje "jurili" karijere i nisu imali vremena jedno za drugo.

Kajli je dosta vremena provodila u Los Anđelesu gde je radila na novom albumu, dok se Andres trudio da ostvari svoj san i postane glumac. Kada je australijska pevačica prihvatila poziv da se nađe u muzičkom takmičenju "The Voice" bilo je jasno da je njihova veza osuđena na propast. Par je bio svestan da će tolika razdvojenost loše uticati na njihovu vezu i rastali su se uz miran razgovor.


Foto: XPosurePhotos.com

Portparol Kajli Minog kaže da su se razišli u prijateljskim odnosima, dok izvor tvrdi kako je uzrok svega što je Kajli radila na svom 12. albumu i previše vremena provodila u studiju: "Kajli i Andres nisu provodili mnogo vremena zajedno jer je ona bila vezana za studio u Los Anđelesu, radeći na novom albumu, a on je pokušavao da sebi obezbedi sopstveni karijeru".

O tome da se nešto dešava između Andresa i Kajli spekulisalo se još pre dva meseca, budući da su poslednji put viđeni zajedno u avgustu, kada su zajedno uživali u romantičnoj večeri, ali su posle toga očigledno došli problemi. Inače, Kajli je na proslavi četvrte godine veze sa Andresom rekla da je "on taj", ali se ni ovo nije ispostavilo kao tačno.


Foto: spin1038.com

Velike zvezde sa sobom nose velike obaveze, a ovo je samo još jedna od mnogih veza u svetu poznatih koja je prekinuta zbog obaveza i razdvojenosti. Nedavno su se Luis Hamilton i Nikol Šerzinger rastali, takođe posle pet godina veze, jer nisu imali dovoljno vremena jedno za drugo zbog posvećenosti karijeri.

Autor: M.P.
Foto naslovna: zimbio.com

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>