Region

Svet

Severina prevela Hurem na turski, pa imitirala Sulejmana i Šerbedžiju! (Video)

Severina Vučković je gostovala na zagrebačkom Narodnom radiju, gde je predstavila svoju novu pesmu "Hurem" i rekla kako joj se na prvo slušanje uopšte nije dopala.

Severina prevela Hurem na turski, pa imitirala Sulejmana i Šerbedžiju! (Video)



"Bila sam u frizerskom salonu kad sam prvi put čula pesmu. Slušala sam je na slušalicama, čudila se tekstu, a kasnije sam imala neki sastanak i nisam pesmu mogla izbaciti iz glave", prepričala je Severina svoje impresije o "Hurem" voditelju Daliboru Petku.

Severina Vučković: Doživela sam bezuslovnu ljubav
Pesma je za jedan dan premašila brojku od pola miliona pregleda na Youtube-u i ulazi u redovan repertoar turneje "Dobrodošao u klub", a pevačica je u emisiji "Glazbeni Show Dalibora Petka" pokušala da je prevede na turski jezik i našalila se da sa doslovnim prevodom "Hurem" u Turskoj nikad ne bi bila hit.

Poslednjih nekoliko dana spekuliše se o saradnji sa Radetom Šerbedžijom koji je nedavno izjavio da ima pesmu za duet sa Sevom, međutim, ona je rekla da su za sada samo zajedno ručali. Ipak, svim slušaocima poklonila je odličnu imitaciju Radeta Šerbedžije i Sulejmana Veličanstvenog, a koliko se vešto raspoložena Severina snašla i u takvoj ulozi, pogledajte na snimku.



Autor: B.B.
Foto: Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

severina

Povezane vesti:


>