Region

Svet

Severina Vučković: Doživela sam bezuslovnu ljubav

Nakon ogromnog uspeha tek objavljene pesme "Hurem", Severina Vučković je podelila svoje misli o bezuslovnoj ljubavi i o tome kako dama može postati robinja.

Severina Vučković: Doživela sam bezuslovnu ljubav



"Verovatno smo se sve u životu našle u situaciji da ljubimo kao dame, a postajemo robinje ili obratno", rekla je Severina za InMagazin.

Kaže da je u ljubavi i ratu sve dozvoljeno. Tamo gde ljubav postoji, smatra Seve, nema ponosa, jer ljubav i ponos ne mogu postojati jedno uz drugo.

"Kad zaista nekog voliš bezuslovno i do kraja, to je prava ljubav. Jesu li te ljubavi retke ili ne, ja o tome apsolutno ne mogu suditi", rekla je pevačica. Dodala je, ipak, da je bezuslovnu ljubav imala priliku doživeti.

"Kad je prava ljubav u pitanju nema toga da dođe onaj trenutak u kojem kažete da je dosta", objašnjava Severina, koja o bezuslovnoj ljubavi peva u svojoj novoj pesmi "Hurem". Pevačica takođe priznaje i da joj se pesma nije dopala na prvu loptu, te da  je trebalo pola godine da pesma ipak oživi: "Bila sam jako skeptična... Robinja ne ljubi ko dama? Ali, kad poslušate celi smisao, onda je jako dobra'

Za kraj, Seve je rekla da ženu ženstvenim čini samo ono što je ona iznutra, ali pogled u ormar i na sebe u ogledalu ne može škoditi.

Autor: T.I.
Izvor: 24sata.hr
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>