Region

Svet

Milan Popović besan na Severinu: Ovo je grubo kršenje dečijih prava!

Biznismen Milan Popović i Severina Vučković su nedavno imali parnicu, i nakon dugog procesa suđenja pevačica je dobila starateljsvtvo nad sinom Aleksandrom, što je Milana ostavilo nezadovoljnog i ljutog, i sa 2.000 evra manje koje će morati mesečno da plaća kao alimentaciju.

Milan Popović besan na Severinu: Ovo je grubo kršenje dečijih prava!



Severina dobila starateljstvo nad sinom, nezadovoljna alimentacijom od 2.000 evra!
Biznismen Milan Popović i Severina Vučković iz svoje veze imaju dvogodišnjeg sina Aleksandra, oko čijeg starateljstva su imali suđenje, koje je pevačica dobila. Biznismenu je dozvoljeno da sina viđa dvaput mesečno, najduže na pet dana, uz mogućnost izvođenja iz Hrvatske.

Zašto se Severina žali na presudu iako je donesena u njenu korist?    
"Severina ne razume šta znači zajedničko starateljstvo. Zloupotrebljava to što Aleksandar živi kod nje i misli da je samo ona odgovorna za sve odluke u vezi s detetom. Ovo je grubo kršenje dečjih prava, najgrublje", rekao je Milan Popović za 24sata.hr, naravno, radovao se što će odvesti sina u Vršac i Beograd, jer mu je sud dao dozvolu. Uz to, Milan zakonski ima pravo da ga vidi samo jedan dan tokom onih nedelja kada Aleksandar nije vikendom kod njega.

"Baka Radojka nije videla unuka od prošle godine. Svi ga ovdje željno iščekuju", rekao je biznismen, a Aleksandra će najverovatnije dobiti na čuvanje idući vikend, a najviše ga pogađa to što ne zna sa kim će dečak biti dok je Sverina u Beogradu na nedelji mode, pa mu nije jasno zašto se pevačica i dalje inati.

Iako Severina nije htela da komentariše, Milan je rekao da hrvatska zvezda ni sa njim ne razgovara o tome gde će i ko će čuvati njihovog sina, i dodao da uskoro očekuje novo viđanje na sudu, ali ovoga puta u imovinskoj parnici. Pevačica će navodno podneti zahtev za podelu imovine koju je Milan stekao tokom njihove veze, što se odnosi na nekoliko stotina miliona evra koje je zaradio.

"Mi nikad nismo živeli u zajedničkom domu nego smo bili u ljubavnoj vezi. Povremeno smo se viđali, a svako je živeo u svojoj kući u svom gradu ", rekao je biznismen, a na pitanje šta misli o tome da je Severina u vezi sa hrvatskim biznismenom odgovorio je: Daj Bože da je nekoga našla. Samo neka je ona srećna, svima će nam biti bolje".

Autor: A.K.
Izvor: 24sata.hr
Foto: Printscreen YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>