Region

Svet

Viktorijinu ćerku napali skalpelom na času!

Ćerka pevačice Snežane Mišković Viktorije, 16-godišnja T.M. napadnuta je toom časa u Hemijskoj školi na Banovom brdu, a incident se završio kada je njena drugarica iz klupe izvadila skalpel i nekoliko puta zamahnula ka njoj.

Viktorijinu ćerku napali skalpelom na času!Viktorija se vraća na scenu novim singlom koji je dobila od legendarnog Erla Tuna
Inače, dve devojčice su učenice prvog razreda i u sukobu su od oktobra. "Sa ćerkom razgovaram o svemu, pa tako znam i za odnos koji ima s tom devojčicom. Sukobi su uglavnom bili verbalni, ali su kulminirali. Vikala je mojoj ćerki da izađe napolje, a sve vreme joj je ispred lica držala skalpel", ispričala je Viktorija.

"Čim sam saznala šta se dogodilo, otišla sam u školu i prvo razgovarala sa školskim policajcem. Nije mi se ni izvinio", objasnila je pevačica.

Sa druge strane, zamenica direktorke Dragana Ranković navodi da sukob nije bio toliko ozbiljan i da se radi o najobičnijem koškanju nakon kojeg su obe učenice u pratnji roditelja upućene na razgovor s pedagogom.

Autor: M.P.
Izvor: Blic.rs
Foto: Kurir/Marina Lopičić

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>