Region

Svet

Viktorija se vraća na scenu novim singlom koji je dobila od legendarnog Erla Tuna

Pevačica Snežana Mišković poznatija kao Viktorija trenutno je u velikoj gužvi oko rekonstrukcije stana, ali sem velikih planova za preuređenje doma ima i velike planove za povratak na scenu, i to novom pesmom.

Viktorija se vraća na scenu novim singlom koji je dobila od legendarnog Erla Tuna



Njena 16-godišnja ćerka Tara i Viktorija trenutno su, kako i sama kaže, u haosu zbog rekonstrukcije stana i okružene su majstorima. Ipak, Viktorija za jesen sprema muzička iznenađenja, ali se trenutno bavi samo kućnim radovima.

"U totalnom sam haosu, majstori su mi u kući. Preuređujem stan, jer je odavno bio zreo za rekonstrukciju. Mislila sam da nešto radim i na muzičkom planu ovog preoleća, ali sam shvatila da za vreme izbora nije pametno ništa raditi. Čekaću da sve to prođe, pa ću na jesen da iznenadim svoju publiku. Često se čujem sa Erl Tunom, koji mi je ponudio muzičku saradnju. On me tera da radim, ali trenutno sve to prolongiram. Imam par fenomenalnih pesama koje mi je dao", kaže pevačica.

Podsećanja radi, Viktorija je u Nju Orleansu pre par godina na preporuku prijatelja vlasnika muzičke radnje, upoznala Erl Tuna legendu fanki muzike. Erl Tun je koautor velikih hitova "Cool and the Gang" kao što su "Celebration", "Ladies Night" i "Get Down On It". Tun je bio oduševljen Viktorijinim glasom i ponudio joj je saradnju.

Autor: M.P.
Izvor/Foto: Blic.rs

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>