Region

Svet

Milan Stanković - Problemi sa "Grandom" ne prestaju

Produkcijska kuća "Grand" i dalje ne prestaje da širi negativnu energiju na estradi. I pored brojnih prepucavanja koje je ova kuća imala sa našim evrovizijskim predstavnikom Milanom Stankovićem, strasti se još uvek nisu stišale. Čelnici ove kuće smatraju da ako su nekog stvorili mogu i da ga unište.

Milan Stanković - Problemi sa



Ozbiljan i ugledan imidž koji promoviše ova kuća kosi se sa postupcima njenih rukovodioca. Po rečima Milanove sestre od ujaka, Ivane Tanasković, on preživljava ucene, maltetiranje i zastrašivanje od strane "Granda". Da je bilo kom kolegi sa kojim se u maju takmičio u Oslu, Milan rekao da po povratku sa Eurosonga neće moći da zaradi ni jedan dinar, mislili bi da se šali. Ali istina je. Predstavnik Srbije na Evrosongu i jedna od napopularnijih Zvezda Granda sedi kod kuće i čeka septembar kada će Saša Popović, po povratku sa letovanja u Italiji, odlučiti kakva mu je sudbina.

"Ako budeš uzeo Milana Stankovića, nećeš više dobiti ni jednu Zvezdu Granda", poručio je Žika Jakšić menadžeru kluba u Budvi koji je želeo da angažuje Milana. I to ne samo njemu, već i ostalima koji su pokušali da dođu do Stankovića.

Na sve ovo Milan Stanković poručio je da će, iako mu je teško zbog grandove torture, na svom sledećem albumu još više zablistati i da će biti još bolji zbog ogromnog broja svojih fanova.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>