Region

Svet

Devojka Tonija Cetinskog demantovala da ju je pevač udario

Nakon spekulacija prethodnih dana da je hrvatski pevač Toni Cetinski udario svoju devojku Dubravku Dujak na jednom beogradskom splavu prošlog petka, oglasila se lepša polovina popularnog pevača kako bi opovrgla glasine.

Devojka Tonija Cetinskog demantovala da ju je pevač udario



"Informacija koja se pojavila u medijima je izmišljena i netačna laž kojoj je očito cilj narušiti pozitivan imidž Tonija Cetinskog, a samim time i naš odnos. Ovim putem odbacujem ove kao i sve eventualne teške i neumesne optužbe o nasilnosti Tonija Cetinskog te odgovorno tvrdim kako nije došlo ni do kakvog fizičkog obračuna između Tonija i mene. Toni nikada nije niti bi naudio ikome, posebno ne sebi bliskim osobama koje svakodnevno obasipa pažnjom i poštovanjem", izjavila je Dubravka Dujak nakon napisa u srpskim medijima da se popularni pevač nasilno poneo prema svojoj devojci na jednom beogradskom splavu.

Naime, Toni Cetinski je Beograd posetio da bi prisustvovao revijalnom festivalu Radija S, povodom kojeg je izveo svoju popularnu numeru "Blago onom ko te ima". Tom prilikom, kako su pisali mediji, izveo je svoju devojku na jedan beogradski splav kada je i došlo do svađe između njih dvoje koja je rezultirala i fizičkim napadom Tonija na Dubravku. Navodno je reagovalo i obezbeđenje, pa je ovaj par zamolilo da napuste splav.

Povodom ovog incidenta oglasila se i PR služba hrvatskog pevača, navevši da Toni i njegova devojka uošte nisu ni izašli zajedno tog spornog petka, te da je pavač izraziti pacifista s nultom tolerancijom prema nasilju bilo koje vrste, a naročito prema ženama.

Autor: M.P.
Izvor: tportal.hr
Foto: Masanori Jošida

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>