Region

Svet

Željko Vasić održao koncert i rasterao oblake nad Novim Beogradom! (Foto)

Beograđani su danas imali još jednu priliku da uživaju u glasu Željka Vasića, a koncert je priređen na Novom Beogradu, gde je uprkos jakom vetru i tmurnom vremenu Željko uspeo da prizove sunce i oduševi publiku.

Željko Vasić održao koncert i rasterao oblake nad Novim Beogradom! (Foto)



U sklopu proslave četvrtog rođendan "Immo Outlet Centra" na Novom Beogradu Željko Vasić je otpevao svoje najveće hitove pred razigranom i raspoloženom publikom i kao i uvek ostavio najpozitivniji utisak i svim posetiocima ulepšao dan svojim pevanjem.

Nebo nad Novim Beogradom bilo je tmurno, ali posle nekoliko pesama i publike koja je "njihala kukovima" sunce je izašlo i vetar je prestao, a ovo popodne svima će ostati u lepom sećanju.

Devojčice svih uzrasta stajale su ispred bine i očarane Željkom pevale sa njim u glas, a grupa devojčica od svega nekoliko godina između svake pesme oduševljeno je vikala: "Željko! Željko!". I starije dame iskoristile su ovu priliku da se odlično zabave i uživaju uz Željkov repertoar koji je sadržao stare hitove, kao i nove pesme "Pogledaj", "Australija i Amerika", a publici je predstavio i najnoviji singl "Traži pesmu".

Koncert je počeo na otvorenoj bini pod tmurnim nebom Novog Beograda, a završen je nasmejanim licima publike i suncem koje je izašlo iza oblaka, a Nikola Demonja i Željko Vasić su nakon silaska sa bine davali autograme i družili se sa publikom.



Autor: M.P.
Foto: Miljana Petrović

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>