Region

Svet

Željko Vasić novi singl: Ne gubi veru u ljude!

Poznati pop pevač, Željko Vasić, rešio je da se oprosti od ove godine na najbolji mogući način – objavljivanjem novog singla ’’Ne gubi veru u ljude’’.

Željko Vasić novi singl: Ne gubi veru u ljude! Promo




’’Jedna od najtežih godina je za nama, ne ponovila se!’’ ističe Vasić. ’’No, uprkos svim iskušenjima, nikada nisam izgubio veru u ljude. Ova balada govori o tome da je bitno da imamo nekoga ko će nas bodriti u životu i držati za ruku i u dobru i u zlu."


Pesma je posvećena mojoj supruzi koja je moj glas razuma i koja me uvek ’’vrati u kolosek’’ kada zalutam. Ona me prati i podržava u svim životnim fazama, a kada je najteže, podigne me rečima: ’’Glavu gore, ne gubi veru u život, ljude i ono što radiš!’’


Numera ’’Ne gubi veru u ljude’’ naći će se na Željkovom novom albumu, no još uvek se ne zna kada će isti biti objavljen.


’’Album ću izdati kada na ulici budem video srećna i nasmejana lica i ljude koji se raduju životu’’ iskren je Željko Vasić. ’’Muzika je plemenita i ne trpi muku i stradanje. Ne mogu da se radujem muzici ako ljudi oko mene pate.






Možda posle svega što nam se dešava naučimo šta je najbitnije u životu... Za mene su to vera, solidarnost, ljubav, mudrost i tolerancija.


Zato glavu gore i ne gubite veru u ljude! Sve loše će proći, pa ćemo slaviti život svakog dana!’’


Novi singl od danas možete čuti na svim radio stanicama u zemlji i regionu, a nakon Nove godine i na svim digitalnim platformama.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>