Region

Svet

Željko Vasić, pevao je preko tri sata zajedno sa oduševljenom publikom!

Popularni kantautor, Željko Vasić, pevao je preko tri sata zajedno sa oduševljenom publikom – njegovi prednovogodišnji koncerti s konceptom „Moja kafana“ već su postali tradicija MTS dvorane.

Željko Vasić, pevao je preko tri sata zajedno sa oduševljenom publikom! Foto: Aleksandra Ignjatović





Pojačan novim članovima benda, Vasić je krenuo legendarnim hitom „Always On My Mind“ da bi prešao na svoje numere – „Ne gubi veru u ljude“,  „Večiti romantik“ i „Gnezdo“. Publika je uveliko bila na nogama, plešući, pevajući i uživajući u zaraznim hitovima „Pratiš me u stopu“ i „Voli me i ne voli me“. Podjednako se veselila i ekipa na bini koja je sedela za stolovima sa kariranim stolnjacima, sastavljena od Željkovih prijatelja i kolega koji su mu se pridruživali u  pojedinim pesmama.


Neposredno pred izvođenje najvećeg pevačevog hita, „Žena kao ti“, Vasić je pozvao par iz Valjeva da se popne na scenu, osokolivši momka da klekne i zaprosi svoju izabranicu. Logično, uz suze radosnice i ovacije publike, poželeo je sreću budućim mladencima numerom „Zauvek“.








Vasić je uvek čuvao imena svojih gostiju za sebe, te je sve iznenadio momkom iz Ugande po imenu Glody, s kojim je otpevao „Samo moja“ i „Bella Ciao“. U veselom afričkom ritmu, sa bine i iz publike pridružili su im se tamnoputi momci, koji su doveli atmosferu do usijanja izvođenjem Shakirinog hita „Waka Waka (This Time For Africa)“ i „Zanjiši kukovima“.


Kao Željkov gost nastupio je i Slavko Banjac, a Dule Lušin i Vasić zajedno su otpevali njegov novi hit singl „Ova noć neće biti ponovo“. Iako je izveo preko 36 numera u više od tri sata, publika je insistirala na bisu i oprostila se od harizmatičnog frontmena uz pesme „Bez milosti“ i „Ti i ja“.


„Moja kafana“ se održala i sinoć u MTS Dvorani, a zatim se seli u Cirih 16 i 17 decembra i nišku halu Čair 22 decembra 2023. godine.



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>