Region

Svet

Goca Božinovska: Uvek sam vodila normalan život, ne stidim se svoje prošlosti!

Pevačica Goca Božinovska imala je skromno detinjstvo u Šumadiji, ali je već od tinejdžerskih dana uspela da skrene pažnu na sebe atraktivnim izgledom i muzičkim talentom.

Goca Božinovska: Uvek sam vodila normalan život, ne stidim se svoje prošlosti!



Ova poznata dama karijeru je započela kao i većina pevačica njene generacije u kafanama na Ibarskoj magistrali, gde je i upoznala svog prvog supruga Radeta Vučkovića, za koga se udala sa osamnaest godina i rodila kćerku Jelenu koja se danas takođe bavi pevanjem. Tri godine posle razvoda Goca je započela vezu sa Zoranom Šijanom sa kojim je dobila kćeku Zoranu i sina Mirka. S obzirom na to da je njen životni partner pre četrnaest godina tragično nastradao, estradna umetnica je nastavila da živi sama sa svojom decom u njihovom porodičnom domu u Surčinu, a zahvaljujući snažnoj volji uspela da ih sve troje lepo vaspita i da im pomogne da pronađu svoj životni put.

Da li vam je smetalo što su se pojedini detalji iz vaše prošlosti, a pre svega vaš brak sa Zoranom Šijanom često bili tema dok ste boravili na Farmi?

"Uvek sam vodila normalan i častan život i da postoji bilo šta čega se stidim iz svoje prošlosti, ne bih ni pristala da uđem na Farmu, jer kada ste u izolaciji, sve uvek ispliva na površinu. Čitavog života sam se trudila da zaradim za sebe i svoju porodicu, uvek sam delila sa najbližima sve što imam i nikada nisam bila samoživa. Smatram da nije greh što sam se udala i rodila decu. Oba puta sam se udala iz ljubavi i srećna sam i ponosna što imam takvu decu."

Čime se bave vaša deca?

"Najstariju Jelenu svi već znaju. Krenula je mojim stopama i sama se izborila za svoje mesto pod suncem. Njena mlađa sestra Zorana je na završnoj godini bankarske akademije, ostala su joj još dva ispita, a posle toga planira da nastavi školovanje u inostranstvu. Mirko je bio problematičan tokom puberteta, ali se sada smirio i odličan je momak. Prva je godina studija, ali kaže da ga fakultet ne interesuje i želi da napusti školovanje. Ja mu to ne dozvoljavam, ali verovatno će uskoro započeti privatni posao, u čemu ću mu pomoći koliko mogu."

Kako planirate da provedete ostatak leta?

"Moja deca su van Beograda. Zorana je sa momkom otišla u Tursku, a Jelena je otišla da poseti oca, dok je Mirko sa društvom u Budvi. Ja imam mnogo zakazanih nastupa u avgustu pa ne znam da li ću imati priliku da odem na odmor. Ukoliko budem imala slobodne dane, planiram da odem u Sutomore sa svojim partnerom Nebojšom, gde moja sestra i zet imaju kuću. Tamo idem svake godine i najviše volim da se odmaram u tom delu Crne Gore, jer me svi znaju i osećam se kao kod kuće. Ukoliko ne nađem vreme za odmor tokom leta, u januaru planiram da odem na Tajland, gde ću provesti mesec dana."

Autor: M.P.
Izvor: Hello
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>