Region

Svet

Goga Sekulić: Voljeni nikad ne umiru

Na beogradskom groblju Orlovača danas u 11 sati održan je četrdesetodnevni pomen Igoru Ramoviću suprugu pevačice Goge Sekulić.

Goga Sekulić: Voljeni nikad ne umiru



Goga Sekulić u sukobu sa svekrom: Tužno je da postoje takvi roditelji!
Sva u crnom, Goga je u pratnji oca , Igorove majke Zorice i tridesetak prijatelja dala pomen suprugu na grobu na kom je već postavljen spomenik, prenosi Blic.
 
Pevačica je u kratkom obraćanju novinarima, koje je pozvala čim je pop održao opelo da se izdaljine približe humki i posluže za pokoj Igorove duše, rekla da je Igorov otac postupio na najgori mogući način i da ga nijednom nije obišao u toku bolesti, kao i da su spomenik podigle same ona i njegova majka, što su navele i na nadgrobnoj ploči.
 
"Voljeni nikad ne umiru. Goga i mama", stoji napisano na spomeniku Igora Ramovića koji je preminuo u 41. godini posle teške borbe sa rakom pankreasa. Borbu za život izgubio je posle samo mesec dana od dana kada je i saznao da boluje od kancera.
 
Sa suzama u očima Goga je istakla da joj je bilo neopisivo teško gledati bolesnog muža uz kog je danonoćno bila u toku njegove životne bitke, i da je posle svega kao jedina javna ličnost u porodici jedino ona pozvana da govori o Igorovoj smrti.

Autor: M.P.
Izvor: Blic
Foto: RAS

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>