Region

Svet

Goca Tržan: Za Ivana je od sada pa nadalje zadužen sud

Nakon raznih spekulacija o tome šta se zapravo dogodilo između pevačice Goce Tržan i njenog supruga Ivana Marinkovića, istina će se videti na sudu.

Goca Tržan: Za Ivana je od sada pa nadalje zadužen sud



Na pitanje kako reaguje na situaciju i koliko je teško izgovoriti da se stidi braka sa čovekom sa kojim ima ćerku,  Goca Tržan jasno govori da je to nažalost deo posla i da u potpunosti stoji iza svake izgovorene reči i svakog učinjenog dela.

U saopštenju koje je Ivan Marinković dostavio medijima, našla se i informacija da je njegova supruga, pevačica Tržan, bila maltretirana i zlostavljana od strane bivših partnera koji su uglavnom bili ljudi ozloglašenog karaktera, kriminalci.

"Moraće da priloži ozbiljne dokaze na sudu, pošto ja od ovog trenutka više nemam nikakav komentar i priču vezanu za njega. Za njega su sada zaduženi sud i ovlašćene institucije" tvrdi Goca u izjavi za Eksxluziv.

Što se tiče starateljstva nad detetom, pevačica kaže da to sada izmiče njenoj kontroli i da ona više nema veze sa tim, da je na sve moguće načine pokušala da ostvari normalnu komunikaciju sa bivšim suprugom zarad brige o kćerki Leni, kao i da će od sada tim odnosom baviti nadležni organi.

Autor: I.M.
Izvor: Story
Foto: Puls

Viber

Izvor: Svet Plus


>