Region

Svet

Rada Manojlović pokazala seksi telo na bazenu! (Foto)

Neko se kupa na moru, neko u lavoru, a popularna pevačica Radmila Manojlović u buretu.

Rada Manojlović pokazala seksi telo na bazenu! (Foto)



Radu smo nedavno zatekli na jednom privatnom imanju na Avali gde se brčkala u đakuziju u obliku bureta, pa u bazenu, a potom uživala i u sunčanju skupljajući energiju za nove radne pobede i sve to daleko od očiju javnosti.


Foto: Oksana Krutnjuk

Popularna pevačica je dan pauze između nastupa iskoristila da sa prijateljima uživa na ušuškanom imanju daleko od gradske gužve, a na ovom mestu se, kako smo saznali, snimala i poslednja epizoda popularne serije "Zvezdara".

Pevačica se najpre namazala uljem i sunčala, a da bi se razbudila, popila je i kafu. Bez šoljice nije odlazila ni u vodu, a koliko joj je prijalo sunce i voda, govore i same fotografije. Brčkanje u đakuziju uzrokovalo je da joj se nestašni kupaći pomeri, te nam je nehotice pokazala i guzu, koja ne nosi za džabe epitet jedne od najboljih na celoj estradi.


Foto: Oksana Krutnjuk

A kada joj je to dosadilo, odlučila je da se osunča na ivici bazena, pa je malo i zadremala. Ipak, pravo buđenje usledilo je kada se okupala u bazenu i isplivala poput sirene, te sunčanje nastavila na svom peškiru.


Foto: Oksana Krutnjuk

Rada će inače za nekoliko dana otići na Crnogorsko primorje, gde će spojiti rad i odmor, ali je sigurno da tamo neće naći burence u kom će moći sama da uživa.

Autor: M.P.
Izvor: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>