Region

Svet

Janko Tipsarević odlepio za "Twitter-om"

Poslednjih godina virtualni svet kao da uzima prednost nad živim svetom. Sve više ljudi povlači se u sebe i oglašava se samo na sajtovima poput "Facebook-a", "Twitter-a" i drugih. Mnogima chat postaje jedini vid komunikacije sa okolinom. Da na ovu pojavu nisu imuni ni poznati ljudi, za koje mislimo da imaju vrlo sadržajan i raznolik život, dokaz je i naš poznati teniser Janko Tipsarević.

Janko Tipsarević odlepio za



Janko u posledje vreme nekoliko puta na dan piše o svom životu tj. o uobičajenim stvarima koje mu se dešavaju u toku dana. Govori koliko voli svoju suprugu, kakvi su im jutarnji rituali:

"Ustao sam u 14.30 i sada ću da doručkujem sa mojom predivnom ženom," a otkriva čak i pojedine razgovore iz svlačionice: "Današnj polemika iz svlačionice: Za koliko bi para ostao u kući dve godine da imaš sve osnovne potrepštine?" Pored toga što piše statuse, okačio je i slike sa venčanja, Novakove jahte i raznih putovanja, kojih je bilo pregršt s obzirom da u toku godine dana ovaj teniser obiđe nekoliko teniskih turnira.

Ovaj vid komunkacije postaje sve popularniji i među slavnim ličnostima, koje sve češće upravo na ovakvim društvenim mrežama kače neke eksplicitne stvari iz svog privatnog života.   

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>