Region

Svet

Šokantna ispovest Kaje Ostojić o tragičnom događaju: Nikada neću zaboraviti taj poziv u tri ujutru

Katarina Ostojić Kaja je nedavno otvorila svoje srce i ispričala o različitim segmentima svog života, uključujući ljubav, porodicu, posao, ali se takođe prisetila i jednog izuzetno teškog perioda u svom životu - jednog tragičnog događaja u kojem je bila glavni akter.

Šokantna ispovest Kaje Ostojić o tragičnom događaju: Nikada neću zaboraviti taj poziv u tri ujutru Foto: Printsreen Youtube/RTV Pink



Pre dvanaest godina, pevačica je bila involvirana u ubistvo tadašnjeg potpredsednika FK "Rudar" iz Pljevalja, Radmila Mitrovića, koje je navodno počinila njegova devojka Marija Milić iz ljubomore prema Kaji. Kaja se i danas jasno seća ovog slučaja koji je za nju bio izuzetno bolan.

"To je bilo strašno..." počela je Kaja svoje sećanje u emisiji "Razotkrivanje". "To su samo priče, nagađanja. Sećam se da smo tog dana svi bili zajedno, kod mog pokojnog prijatelja u Crnoj Gori. To je bilo pre mnogo godina. Bio sam u Belgiji kada je taj njen advokat počeo da priča takve gadosti po novinama. Ne znam da li je to bio deo njenog sistema odbrane, ali bio je potpuno neinteligentan, zaista. Prvobitno sudija nije želeo da me pozove na saslušanje, ali je na kraju ipak to uradio, jer je taj advokat toliko insistirao da se cela odbrana bazirala na meni."

Na pitanje voditeljke o detaljima tog dana, Kaja je odgovorila: "Bili su tamo još dva moja prijatelja i svi smo sedeli u njihovoj kući tokom dana. Ja sam kasnije otišla na nastup, dok su oni izašli i popili nekoliko pića. Nisu bili sa mnom na nastupu, već sam ja došla do njih nakon toga. Popila sam piće i otišla u hotel da spavam jer sam bila umorna i sutradan sam imala rani let. Nikada neću zaboraviti taj jutarnji poziv i taj užas."

Na pitanje o detaljima zločina, Kaja je potvrdila: "Da, ona ga je doslovno ubila." Ali nije želela da ulazi u dalje detalje, ističući da to neće ništa promeniti.

"Iz njenog okruženja su pričali da je razlog navodno bio taj što je varaš sa tobom", rekla je voditeljka.

"Katastrofa, mislim da je to najveća glupost. Ljudi svašta pričaju", rekla je Kaja, priznavši da je ovaj događaj bio najteži od svih koje je doživela.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>