Region

Svet

Suđenje Zoranu ide iz početka! Da li će Jelena Marjanović dobiti pravdu?

Suđenje suprugu ubijene pevačice, Zoranu kreće iz početka! Da li će pokojna Jelena Marjanović dobiti pravdu na kraju?

Suđenje Zoranu ide iz početka! Da li će Jelena Marjanović dobiti pravdu? Foto: Printscreen Youtube/Agamemnon production




Prošlo je osam godina od ubistva lepe pevačice Jelene Marjanović, a suđenje se vraća na početak. Zoran Marjanović, njen suprug, stigao je u Viši sud jer se danas nastavlja ponovljeno suđenje zbog otužbe za ubistvo od 2. aprila sada već davne 2016. godine.



Zoran Marjanović je stigao u Palatu pravde u pratnji svojih branilaca. 

Na današnje suđenje kao svedoci su pozvani Zoranov sin, brat i snaja, kao i policajac, Marjanovićev prijatelj, koga je pozvao telefonom nakon nestanka supruge.  


Zoran je na početku suđenja odbio da iznosi odbranu, navodeći da je više puta izneo odbranu i da nema potrebe da je sada ponavlja. 

Na pripremnom ročištu Zoran Marjanović je samo kratko negirao krivicu. Suđenje se ponavlja jer je Apelacioni sud ukinuo prvostepenu presudu kojom je Jelenin suprug bio osuđen na maksimalnu kaznu za krivično delo teško ubistvo na 40 godina. 

Apelacioni sud je 3. okrobra prošle godine ukinuo Zoranu Marjanoviću pritvor i od tada se brani sa slobode. 


 

Zoran Marjanović na suđenju otkrio loše odnose u porodici!





Foto: Printscreen Youtube/Agamemnon production



Marjanović se priprema da detaljno iznese svoju odbranu tokom ovog ponovljenog suđenja. On od samog početka suđenja tvrdio je da nije ubio svoju suprugu Jelenu Marjanović, ali je odbio da odgovara na pitanja tužilaštva tokom suđenja. 


Posle hapšenja 15. septembra 2017. godine, branio se iz pritvora, koji mu je Apelacioni sud ukinuo nakon deset meseci, od 12. juna 2018. godine. 

Pre hapšenja Zoran Marjanović je više puta bio priveden, ali je zbog nedostatka dokaza protiv njega morao biti puštan posle ispitivanja u policiji i na poligrafu, a da li će Jelena Marjanović ovoga puta dobiti pravdu, ostaje nam da ispratimo.
 

Dado Plumenta razveden posle pet meseci braka (FOTO)


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>