Region

Svet

Protiv Seke Aleksić podneta krivična prijava! (FOTO)

Nakon što je izazvala opšte divljenje svojim plemenitim gestom, pevačica Seka Aleksić našla se neočekivano suočena sa neprijatnom situacijom.

Protiv Seke Aleksić podneta krivična prijava!  (FOTO) Foto: YouTube printscreen/Pink TV



Juče je popularna muzička zvezda Seka Aleksić podigla veliku prašinu objavom o svom iskustvu u vezi sa udomljavanjem pasa. Međutim, umesto očekivanog odobravanja, Seka je doživela nešto što nije očekivala. Danas je javnosti otkrila detalje o neprijatnom iskustvu koje je doživela zbog svog humanitarnog čina.

- Ljudi, treba mi savet... Ako je neko imao sličnu situaciju... Udomila sam psa Ninu, ako se sećate Dunja Jovanić je našla na ulici preplašenu u Beogradu. Posle toliko vremena se javio vlasnik koji je video da je Nina kod mene, pa je hteo da je vratim, pa se predomislio jer je video gde je i kako joj je - napisala je prvo Seka i dodala: 

- Posle nekoliko meseci ponovo piše i kaže da je Nina vezana jako za njega i da je pošaljem njemu na adresu u Niš! Njegov pas, ja je udomila, i ja treba njemu na adresu da odnesem psa. Šokirana sam koliko neki ljudi nemaju osećaja - dodala je potom na društvenoj mreži "X", a onda pokazala i dokument koji joj je stigao.



  Ipak, zbog čitave situacije Seka je doživela neprijatno iznenađenje kada joj je stigla krivična prijava od vlasnika koji je ponovo želi nazad.

- Ninu sam objavljivala milion puta na društvenim mrežama. Nikada se nije javio... I sada mi šalje dokument u kom je podneo krivičnu prijavu, pa ipak odustao, jer mu je majka bolesna i ne može da se bavi Ninom. Sada je ipak u mejlu traži... - navela je Seka.




 Seka Aleksić se sada suočava sa izazovom koji prevazilazi granice estrade, pokazujući nam da čak i najveće zvezde nisu imune na neprijatnosti koje mogu proisteći iz dobrih namera.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>