Region

Svet

Nakon govora koji je održala Seka Aleksić na sahrani Saše Vidića, Leontini pozlilo!

Nakon govora koji je održala Seka Aleksić, na sahrani Saše Vidića, Leontini Vukomanović pozlilo od plakanja! Od stiliste su se na Novom groblju oprostili najmiliji, saradnici i prijatelji, a kovčeg je bio prekriven belim kalama.

Nakon govora koji je održala Seka Aleksić na sahrani Saše Vidića, Leontini pozlilo! Screenshoot/Youtube





Modni kreator i stilista Saša Vidić ispraćen je danas na večni počinak na Novom groblju u Beogradu. Skup na groblju bio je zakazan za posle podne, a od njega su se oprostili najmiliji, najbliži prijatelji i saradnici.



Vidićeve sestre Aleksandra i Maja sve vreme su se držale za ruke i plakale, a uz njih je bila i njegova tetka Dragica, te brat Igor. Jedna od sestara održala je potresan govor u kapeli, pa je poželela Saši da se konačno ispriča s ocem na onom svetu jer za života nisu stigli da se druže zbog obaveza i daljine.


- Dragi naš brate, putuj s anđelima! Znam koliko nisi mogao da provodiš vreme s ocem, nisi stizao, kao što nisi uvek mogao da dođeš kod nas. Ali ti opraštamo, ništa ne može da ti se zameri. Bio si uvek svoj, poseban i kao takav si otišao. Doduše prerano i zbog toga žalimo. Budi srećan na onom svetu i svi ti želimo da se konačno ispričaš s ocem, onako kako treba i bez žurbe. Vole te tvoje sestre.


Posle porodičnog govora od Vidića su se opraštali i prijatelji, pa je tako Seka Aleksić, koja je došla među prvima na poslednji ispraćaj, takođe rekla nekoliko reči.

- Planirali smo velike stvari i radovala sam se svemu što ćemo zajedno da uradimo. Ipak, ti si rešio da odeš i, dobro, ne ljutim se, kao što se nikad nisam ljutila kad si ti u pitanju. Samo mi je žao, mnogo mi je žao što si nas napustio - rekla je pevačica, koja je na groblje donela buket belih ruža jer ih je on, inače, najviše voleo.


Mnoge je iznenadio i nedolazak pojedinih javnih ličnosti sa kojima je Saša sarađivao iako je bio poznat po britkom jeziku i raznim svađama s estradnjacima, sa kojima se na kraju, u većini slučajeva, mirio.

Vidićev sanduk u kapeli bio je prekriven belim kalama, a uramljena slika s njegovim likom, koja je stajala pored, terala je svima suze na oči. Nakon završetka skupa okupljeni su se pozdravljali s porodicom i polako razilazili, a stilista će, prema proceduri, biti naknadno kremiran.

Pored pomenutih, od Vidića su se oprostili i pevačica Vanesa Šokčić, Leontina Vukomanović, pevači Marko Kon i Marko Rokvić, voditeljka Pinka Tanja Rađenović, koja je došla s partnerom, zatim biznismen Dejan Popović Tigar i drugi.


Leontini pozlilo od plakanja


Nakon govora koji je održala Seka Aleksić okupljeni su se oprostili od Saše, a pevačica Leontina Vukomanović, koja je stajala iza kovčega, završila je u suzama i zavrtelo joj se u glavi. Pevačica je odmah izašla iz kapele da bi izašla na svež vazduh, a s njom je izašao i kolega Marko Kon da bi se uverio da je sve u redu. Leontina je popila čašu vode da bi se povratila, a onda se vratila da stane pored članova porodice.


Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/republika

Povezane vesti:


>