Region

Svet

Nikola Rokvić podelio emotivnu fotografiju, usledio odmah Bojanin odgovor (FOTO)

Nikola Rokvić, pre 16 dana kreuo je peške put Grčke kako bi u svojoj humanitarnoj misiji prikupio sredstva za dečju onkologiju.

Nikola Rokvić podelio emotivnu fotografiju, usledio odmah Bojanin odgovor (FOTO) Foto: Instagram printscreen/nikolarokvic



Popularni pevač sada se već nalazi na pola puta, a ukupno treba da prepešači 1.060 km, kako bi stigao do manastira Svetog Nektarija Eginskog na Enginu.

Svakodnevno svoje pratiocie obaveštava o pređenim kilometrima i sumi koja je prikupljena za njegovu Fondaciju "Porodica", a od koje će pedijatrijsku onkologiju nabaviti aparati, mikroskopi i sva dodatna propratna oprema.

Ovoga jutra, Nikola se obratio svojim pratiocima i oduševio sve fotografijom iz manastira u kojoj se pre osam godina venčao sa suprugom Bojanom Barović.

- Na današnji dan, pre 8 godina sam se pod krilima Belog andjela u našoj Mileševi, zakleo na večnost, mom najboljem prijatelju i mojoj boljoj polovini koja mi je rodila najveće ljubavi i radosti… Volim te! - stoji u opisu fotorgafije koju je pevač podelio, a odmah je usledio i Bojaniin odgovor koja mu je u komentariima ostavila emotikon u obliku tri srca. 



Slične vesti: Vedrana Rudan obavestila je javnost da boluje od raka!

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus


>