Region

Svet

Biljana Tipsarević i trudna u poslu (Foto)

Supruga tenisera Janka Tipsarevića, dizajnerka Biljana Tipsarević, koja je u četvrtom mesecu trudnoće, ne prestaje sa obavljanjem poslovnih obaveza.

Biljana Tipsarević i trudna u poslu (Foto)



Fotoreporter je uspeo da slika suprugu našeg proslavljenog tenisera Janka u blizini njihovog doma na Bežanijskoj kosi u lepoj, letnjoj, lepršavoj haljini, koja je jasno otkrivala stomačić koji se već sada vidi. Čini se da joj trudnoća prija, a ona neometano obavlja sve svoje poslovne obaveze iako je u četvrtom mesecu trudnoće dok je Janko na turniru u Kolumbiji.



Bračni par Tipsarević nije želeo da komentariše navode da očekuju prinovu te su mediji ostali uskraćeni za odgovore na pitanja zna li se pol deteta, kako se Biljana oseća, da li su smislili potencijalna imena za novog člana porodice Tipsarević...

Janko Tipsarević potvrdio: Biljana i ja ćemo postati roditelji!
Jedino mesto na kojem se teniser oglasio ovim povodom bio je njegov zvanični Fejsbuk profil.

"Biljana i ja ćemo postati roditelji", bila je jedina potvrda o srećnoj vesti pre par dana. Janko i Biljana venčali su se 2010. godine, a na svadbenoj ceremoniji bilo je oko 300 zvanica. Pre toga su bili zajedno skoro pet godina i sada čekaju svoje prvo dete.



Autor: I.M.
Izvor: Blic
Foto: M. Jošida

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>