Region

Svet

Goga Sekulić: Hoću u miru da sahranim muža (Foto)

Goga Sekulić se ne miri s činjenicom da njenog muža Igora više nema. Ona teško podnosi gubitak, ali i u ovoj teškoj situaciji pokazuje koliko je jaka.

Goga Sekulić: Hoću u miru da sahranim muža (Foto)



Goga je sama, uz pomoć majke pokojnog supruga, organizovala sahranu. Gospođa Zorica, koja je izgubila sina jedinca, nijednog momenta se ne odvaja od snaje.

Goga Sekulić u potpunoj izolaciji
S njom je bila i u Nemačkoj, gde je Igor Ramović preminuo u nedelju u 41. godini od raka pankreasa. Ekipa Kurira pokušala je da razgovara s Gogom i izjavi joj saučešće. U stanu u kojem je pevačica živela s mužem, od venčanja pre dva meseca, zatekli smo gospođu Zoricu.

"Žao mi je, Goga se izvinjava, ali stvarno u ovom trenutku i ovakvoj situaciji ne može da priča. Mnogo nam je teško! Hvala vam", rekla je Igorova mama.



Nešto kasnije Sekulićeva je u društvu svekrve i još jedne žene izašla iz stana, ali nije želela da daje izjave za medije: "Uvek sam vas poštovala, molim vas da i vi mene sada ispoštujete. Hoću u miru da sahranim muža", ljubazno je rekla Goga i odvezla se svojim crnim "audijem" u nepoznatom pravcu. Igor Ramović biće sahranjen danas u 13h na groblju Orlovača.

Autor: M.P.
Izvor: Kurir
Foto: Kurir/Nemanja Pančić

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>