Style

Ljubav

Jelena Ristić blistala u haljini Oskara de la Rente (Foto)

Na sinoć održanoj dobrotvornoj večeri koju je u Londonu organizovao prvi reket sveta Novak Đoković, članovi svetskog džet seta osim humanosti, pokazali su i smisao za vrhunsku modu.

Jelena Ristić blistala u haljini Oskara de la Rente (Foto)



Iako je Novak izgubio u finalu Vimbldona, to ga nije sprečilo da bude nasmejan i raspoložen u društvu svoje devojke Jelene Ristić, koja je blistala u haljini belo-plavih štrafti kreatora Oskara de la Rente iz kolekcije za proleće 2013.



Devojka Novaka Đokovića kao model: Jelena Ristić reklamira kupaće kostime (Foto)
Naša Jelena je uz ovu prekrasnu toaletu kombinovala mornarsko plavu Bottega Veneta satensku klač torbicu, veliki dijamantski prsten i minđuše. Novak je pak, ostao u domenu klasične elegancije u Barberi crnom odelu sa satenskom leptir mašnom.



Čuvena manekenka Naomi Kembel podržala je događaj koji je organizovala fondacija Novaka Đokovića i pojavila se na dobrotvornoj večeri, gde je izazvala veliku pažnju haljinom gotskog stila francuskog kreatora Azedina Alaje.



Jedna od najpoznatijih plavuša, Goldi Hon dokazala je da žene i u šezdesetsedmoj godini itekako mogu zračiti seksepilom.



Džerard Batler: Novak Đoković mi je prijatelj, volim i njega i Marija
Uvek raspoložena Kejt Hadson, inače ćerka Goldi Hon ponela je Eli Sab svilenu toaletu i Kristijan Lobutin cipele. Ipak, cipele se nisu dugo zadržale na njenim nogama budući da su ona i mama brzo podigle i vezale haljine kako bi odigrale jednu partiju tenisa.



Među gostima pojavile su se i članice kraljevske porodice Sara Ferguson i princeza Beatris, zatim glumci Džerard Batler i Džeremi Piven, Boris Beker i mnogi drugi.

Autor: B.B.
Izvor: Super žena
Foto: Beta/AP

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>